Dnešná testovačka - ešte musím odnitovať z reťaze aspoň dva články a bude to O.K.
Sneh už skoro nemáme.
* 23,15 km
* 1:23:37 sec
* 16,63 km/h avg
* 41,56 km/h max
* 297 m up
Ja som sa dnes tiez vybral.Na Draciu studnu.Kusok nad som nepokracoval na Chrastkovu,ale odbocil vlavo na novu strkom vysypanu cestu po ktorej sa da dostat do Srnia.Parada,ziadne blato.No vyssie na asi 20m useku ho po tazbe bolo tolko,ze sa mi prestali tocit kolesa a vobec sa nedalo slapat.Po akom takom ocisteni sa mi zas na kolesa lepil ten strk.Ale cestou z kopca sa kolesa pekne ocistili.A dalej som to uz nejak doskripal domov
Ja som si dnes "šuchol" Vrchhoru
Po snehu ani tam hore už ani pamiatky.
Blato som takmer eliminoval - švihol som si to maratónskou zvážnicou.
Trip Dist: 33,22 km
Ride Time: 1:42:35
Avg Speed: 19,43 km/h
Max Speed: 60,60 km/h
Altitude Up: 725 m
Temperature: 8,5st.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sneh už skoro nemáme.
* 23,15 km
* 1:23:37 sec
* 16,63 km/h avg
* 41,56 km/h max
* 297 m up
https://www.facebook.com/mtbenduraci/
Malá Ostrá
Trip Dist: 25,37 km
Ride Time: 1:25:53
Avg Speed: 17,72 km/h
Max Speed: 55,62 km/h
Altitude Up: 754 m
Temperature: 7,8 st.
Blato som mal aj v ponožkách
Návrat domov radšej po asfalte - blato bolo treba vyfŕkať.
Všetkým prajem Šťastné a veselé sviatky no a samozrejme bohatého ježiška
https://www.mtbiker.sk/forum/viewtopic.php?f=7&t=12053&view=unread#unread
https://www.facebook.com/mtbenduraci/
Po snehu ani tam hore už ani pamiatky.
Blato som takmer eliminoval - švihol som si to maratónskou zvážnicou.
Trip Dist: 33,22 km
Ride Time: 1:42:35
Avg Speed: 19,43 km/h
Max Speed: 60,60 km/h
Altitude Up: 725 m
Temperature: 8,5st.