Kedze sa tu vela o tom hovori a pneu na akych jazdime je velmi dolezity faktor, zakladam tuto novu temu, ktora tu doteraz este nebola, ako som sa radsej dopredu aj presvedcil cez vyhladavanie. Takze ake galusky, plaste, alebo plastovky pouzivate na treningy a kto chodi na preteky, tak aj na pretekoch?
Plášťovky sú blbosť. Pre rekreačných je zrovna celkom vhodné riešenie tubeless, v tú ranu je 90 % pichancov vyriešených, perfektné na endurance jazdenie.
Plášťovky som videl len na "staré" šírky ráfov, na ktoré išli typicky 23 max. 25 mm plášte (viď čo napísal Raver vyššie), dnes sa normálne jazdí 25ka a je normálne pociťovať potrebu ísť až na 32.
V galuske, samozrejme, duša je. Načim sa trošku dovzdelať
Tak sa dovzdelávaj! Rozobral som už dve galusky a jednu plášťovku od Tufa, ani jedna nemala dušu a žiadne šitie. Len taký šlauch do kruhu, viditeľne zložený z niekoľkých vrstiev zvulkanizovaných dohromady.
Na druhej strane, galuska Veloflex bola klasická, ručne šitá, s vloženou dušou. S inými (okrem bývalých varšáv) nemám skúsenosti.
preto tie hadice aspoň nemajú defekty a keď už hej tak sa to dá aspoň opraviť. ja som vlani experimentoval s inými výrobcami aby som nakoniec skončil zasa pri tufe, ktoré je na slovenské cesty najspoľahlivejšie.. srať celé vittorky, aj to že majú nejak zanedbateľne lepší valivý odpor, keď to nič nevydrží a ešte sa ani na prázdnej nedá poriadne jazdiť.
na tufe to bola pohoda, pekne obalila rovnomerne ráfik. vittorka sa skrútila na jednu stranu a šúchala o rám. bicykle a všetko okolo je spotrebák, má to slúžiť mne nie ja tomu..nie som ten typ, čo by to leštil po každej jazde a spal s ním v izbe. každopádne ráfik to vždy prežil.. už som išiel aj na defekte na plášťovej verzii.. tam to troška schytal lak, bol to al ráf.
Na MTB som šiel raz domov len na samotnom ráfe, ale tak to bol len kilák po lúke
Bikejoring suhlasim. V predu mam nalepene Tufo elite ride 23 mm , ze vymenim po defekte za Vittorku, ta galuska snad ani nie este opotrebovana poriadne, defekt nemala stale a vzadu skusam Vittorie a teraz 31.12. zas defekt
Neviem ci tiez nedam aj ja zas tie Tufa ked vsetky Vittorie co som nakupil vzadu znicim. Aj latexové aj butylove som skusal...
Dnes som ju zrovna rozrezal. Butylova dusa, dole je rucne sita.
Nahodil som teraz latexovu G+ pre zmenu:-)
Dva krat bol do nej streknuty Vittoria pit stop na opravu defektov a nasledne dofukane na mieste CO2 bombickou.
ja som na jedno predné tufo, ktoré stále nemalo defekt a nevyzerá ani ojazdene vystriedal vzadu asi 4-5 gáld. ale tak neľutujem to, mám osobné skúsenosti z ktorých mi vyšiel záver, že na moje jazdenie je tufo najlepšie čo sa týka spoľahlivosti, nájazdu a v konečnom dôsledku aj po finančnej stránke je najmenej nákladné.lebo je rozdiel spraviť za 35€ 4000km ako za 50€ 1000km
Pedal ty máš tušim bory nie? to chápem že sa ťažšie experimentuje.., pri tej cene. treba ale zvoliť aj správnu techniku jazdy, čiže koleso s defektom čo najviac odlahčiť.. ak je vzadu tak treba ísť v stojke, zjazdy sedieť skoro na predstavci atď.
tulenik... ak galusky maju najvyssi valivy odpor, preco potom profi jazdci jazdia galusky..? Ono moze to byt pravda to co pises v pripade ze nafukam na ten isty tlak plastovku s dusou ako aj galusku. Tam moze mat najlepsi plast nizsi valivy odpor nez najhorsia galuska. Ale akonahle nafukam galusku na povoleny tlak, kde sa uz ziadna plastovka nema sancu dostat, karta sa velmi rychlo obrati v prospech galusky. Podobne je to aj s valivym odporom voci sirke pneu. Sice ma vsade presviedcaju ze sirsi plast ma nizsi valivy odpor, ale zase to plati len v pripade rovnakeho tlaku. Ak uzucku galusku natlacim na 12-14 bar, tak nikto ma nepresvedci ze bude mat vyssi valivy odpor ako dajme tomu 25 -28 mm plastovka u ktorej mozem fukat max. 6-7 bar (plus este k tomu aj vyssi aerodynamicky odpor). Urcite su k tejto problematike rozne videa a porovnavacie testy, treba pozriet a vzdelavat sa tak, ako kaze doba ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Plášťovky som videl len na "staré" šírky ráfov, na ktoré išli typicky 23 max. 25 mm plášte (viď čo napísal Raver vyššie), dnes sa normálne jazdí 25ka a je normálne pociťovať potrebu ísť až na 32.
Tak sa dovzdelávaj! Rozobral som už dve galusky a jednu plášťovku od Tufa, ani jedna nemala dušu a žiadne šitie. Len taký šlauch do kruhu, viditeľne zložený z niekoľkých vrstiev zvulkanizovaných dohromady.
Na druhej strane, galuska Veloflex bola klasická, ručne šitá, s vloženou dušou. S inými (okrem bývalých varšáv) nemám skúsenosti.
https://www.tufo.com/cz/galuska/
Vittoria Corsa má tiež dušu, v prípade Speed a G+ latexovú
Vittoria Corsa má tiež dušu, v prípade Speed a G+ latexovú
Však preto som ti napísal, aby si sa dovzdelával!
Na MTB som šiel raz domov len na samotnom ráfe, ale tak to bol len kilák po lúke
Neviem ci tiez nedam aj ja zas tie Tufa ked vsetky Vittorie co som nakupil vzadu znicim. Aj latexové aj butylove som skusal...
Nahodil som teraz latexovu G+ pre zmenu:-)
Dva krat bol do nej streknuty Vittoria pit stop na opravu defektov a nasledne dofukane na mieste CO2 bombickou.
Pedal ty máš tušim bory nie? to chápem že sa ťažšie experimentuje.., pri tej cene. treba ale zvoliť aj správnu techniku jazdy, čiže koleso s defektom čo najviac odlahčiť.. ak je vzadu tak treba ísť v stojke, zjazdy sedieť skoro na predstavci atď.