dnes som si na švihu všimol ďalšie opravené úseky, jeden vo vaďovciach pred školou, kde to bolo teda dezolát, tak je tam kus nového koberca a potom v rudníku jedna ulička, taká stojka na ktorú sa odbáča z hlavného ťahu v presne v tom najnižšom mieste, tak tam je tiež nový koberec, tiež to tam bolo dezolátne
jj, ten used v Rudniku som si dnes vsimol tiez - sice iba z auta - ale potesilo. Iba som mal pocit, ze sa jedna uz o starsiu opravu ale nie som si isty. Este keby spravili aj tu cast ako sa ide tam nizsie od hlavnej cesty do jamy k rybniku. Ale kazdopadne lespie jak nic.
No tu som videl - akoze od hlavnej cesty smerom hore do Rudnika ako je poziarna zbrojnica ci potraviny ci co to tam je =] Ale co som ja myslel je ten kratky usek dole na dne ako je rybnik - tam si pamatam, ze bol strk a vymlatene diery v asfalte. A to mam pocit, ze asi nerobili ale v rychlosti som to nevidel lebo som cumel na tu cast od hlavneho tahu hore do centra Rudnika.
dnes som ďalší nový koberec spozoroval cez celé hrušové, som si naivne myslel, že nebude na tej hlavnej premávka, tak som to stočil tade a potom rýchlo preč na bzince.
az na to, ze toto je cesta cez obec. ale inak hej - moze byt, ze dialnice sa stavaju pomalsie. avsak tuna neslo o stavbu novej cesty ale iba o vymenu koberca.
a hlavne všetky úseky čo tu boli spomínané mali byť opravené tak pred 10 rokmi, keby sme boli civilizovaný štát. ale tak celkom sa to tu dáva do normálu poslednú dobu, snáď ten trend vydrží, keď sa nebude rozkrádať tak peniaze na to budú vždy.
ďalšia novinka, teraz negatívna, rampa na ROHu tesne pod pamätníkom SNP.. asi ďalší skvelý nápad nášho d. starostu. pochybujem, že je to legálne, nie je vôbec označená ani namalovaná, zospodu to problém nie je, ale ak by nejaký biker prešiel hore inou cestou a šiel dole, tak nemá šancu ju zbadať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.