Tesak
presne tak, ako vravíš .... lebo príspevky ti vedia napovedať niečo (aj veľa) o človeku
a preto na základe príspevkov by som niektorých ani nechcel osobne poznať
a niektorých som (úplne náhodne aj spoznal), ale nahlásil som sa k mtbiker fóru práve pre ich príspevky
Ľudia sa tu odsudzujú na základe príspevkov ... bez toho aby sa aspoň trosku osobne poznali ..... wtf
A čuduješ sa? Veď niektoré príspevky sú hodné 5. cenovej....potom ti tu niekto vynadá do lenivých, do tučných, do neviem čoho, bez toho, aby tiež vedel niečo o tvojej situácii, živote....a máš sa tváriť, že to je OK, lebo sa nepoznáte? Klávesnica toho znesie, anonymita internetu zas dodá odvahy....a mnohí to používajú úplne nevhodne (aj ja som žiaľ taký istý, no snažím sa to radikálne obmedziť a postupne neprispievať k tomu, kde nemám čo povedať/napísať).
15.1. idem na operaciu tak si nemozem dovolit co i len prechladnut...ale pisal som z vonku, aj ked len na pešo, bajk neriskujem ked si dam dokopy tie dutiny sezona moze zacat.
Od kedy som si dal predsavzatie, ze si dam rano pred ucenim hodinku vonku na bajku, od vtedy chcije.
Cize som vytiahol stary rotoped. Sedlo na max hore, aj tak by mu este 5cm trebalo, vzdialenost od riaditiek, ze si do nich kopem, cize sli dopredu ako na koze. Sedacka taka, ze kazdych 15 minut sa musim prejst aby mi jajcia neodpadli. Tacho nefunguje, tak som si nakodil svoj. Podlozka je od krabice z pizze. Na NTB mam aplikovanu statistiku a luskam skripta. Aspon ze tocim nohami
A uz len dlhsie dni budu... Menej kecania a viac jazdenia
edit: toto je samostatny status, nenadvazuje na okolitu debatu o stratenych clenoch fora. Jar sa blizi, tak sa tesim
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
presne tak, ako vravíš .... lebo príspevky ti vedia napovedať niečo (aj veľa) o človeku
a preto na základe príspevkov by som niektorých ani nechcel osobne poznať
a niektorých som (úplne náhodne aj spoznal), ale nahlásil som sa k mtbiker fóru práve pre ich príspevky
A čuduješ sa? Veď niektoré príspevky sú hodné 5. cenovej....potom ti tu niekto vynadá do lenivých, do tučných, do neviem čoho, bez toho, aby tiež vedel niečo o tvojej situácii, živote....a máš sa tváriť, že to je OK, lebo sa nepoznáte? Klávesnica toho znesie, anonymita internetu zas dodá odvahy....a mnohí to používajú úplne nevhodne (aj ja som žiaľ taký istý, no snažím sa to radikálne obmedziť a postupne neprispievať k tomu, kde nemám čo povedať/napísať).
Nemáš nič lepšie na práci ako kutrať sa v starých príspevkoch?
Niekedy ani príspevok netreba, stačí dať nepáčik a si jehovista...
15.1. idem na operaciu tak si nemozem dovolit co i len prechladnut...ale pisal som z vonku, aj ked len na pešo, bajk neriskujem
Cize som vytiahol stary rotoped. Sedlo na max hore, aj tak by mu este 5cm trebalo, vzdialenost od riaditiek, ze si do nich kopem, cize sli dopredu ako na koze. Sedacka taka, ze kazdych 15 minut sa musim prejst aby mi jajcia neodpadli. Tacho nefunguje, tak som si nakodil svoj. Podlozka je od krabice z pizze. Na NTB mam aplikovanu statistiku a luskam skripta. Aspon ze tocim nohami
edit: toto je samostatny status, nenadvazuje na okolitu debatu o stratenych clenoch fora. Jar sa blizi, tak sa tesim