A co teba do toho co on spravi so svojou medailou ? Ked ju nechce, nech ju zahodi kludne fanusikovi. Je to jeho vec a teba sa to absolutne netyka. Zboznujem takychto ludi co kazdemu len prikazovat a zakazovat lebo sa mi nieco nepaci...
"Second place is the first loser..." – toto je v mnohých športoch a krajinách prevažujúci postoj. Účasť v Superbowl sa bez zisku Lombardiho trofeje jednoducho neráta, prehrať finále Stanley Cupu a vystavovať potom "striebornú medailu" (či čo to neúspešný tím dostáva) vo vitríne, to niektorí hráči nikdy neurobia. Mne osobne sa síce páčia ľudia, ktorí majú istú mieru pokory a zdržanlivosti, ale nemožno predsa nikoho nútiť, aby sa zdržal prejavu sklamania. Chcel zlato alebo nič. Je to jeho vec.
PhilJ pretoze to je neucta k sportu a k ostatnym tymom ktore by boli radi aj za tu striebornu a henten saso si ju nevazi. Ked sa mu nepaci mal sa postarat o to aby vyhrali, zjavne nie je taky uzasny ako si mysli a svoju frustraciu nech si necha pre seba. Kazdopadne podla mna by mal za toto dostat trest, je to proste nesportove gesto a to sa vacsinou tresta.
Najväčší trest pre neho je, že či to niekam dotiahne alebo nie, toto sa už s ním potiahne. A je už na ňom, či časom z toho spraví legendárnu vec o akej sa bude s úctou rozprávať roky, alebo zanikne do priemeru a bude sa na neho nahliadať s úškrnom. Aj cassius clay zahodil medailu do rieky. Samozrejme, okolnosti sú iné.
A je už na ňom, či časom z toho spraví legendárnu vec o akej sa bude s úctou rozprávať roky,
Legendárna vec by z toho mohla byť len vtedy, ak by sa on stal legendou, alebo to inak podporil svojim mimoriadnym športovým výkonom.
Zatiaľ to vyzerá byť len teatrálny výkon a teda žiaden dôvod na úctu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kríže mi, naopak, napravila radikálna súlož (treba byť dolu
Ked ti prefúkne kríže tak podla teba je liek oblbovak? Druha vec je spevnit svalstvo v oblasti drieka, brusnych svalov, hamstringy..
Tomuto faganovi by som ja osobne zakazal na niekolko rokov sutazit ked si to nevazi a navyse sa chova ako sproste rozmaznane decko
Svedi to asi ucia uz v skole sa takto spravat a asi by sa opat malo prikrocit k takemuto trestu.
https://aktualne.centrum.sk/dvojrocny-zakaz-za-odmietnutie-olympijskeho-bronzu/sport/ostatne/
Prísť na majstrovstvá ako fanúšik/divák a doniesť si domov striebornú medailu musí byť "pecka"
Legendárna vec by z toho mohla byť len vtedy, ak by sa on stal legendou, alebo to inak podporil svojim mimoriadnym športovým výkonom.
Zatiaľ to vyzerá byť len teatrálny výkon a teda žiaden dôvod na úctu.