Takze nova tema pre vsetkych, ktori sa chcu otestovat / porovnat.
Dlzka trasy: cca 4,5 km (od krcmy Tri zajace na Biely kriz - razcestie)
Pocet nastupanych metrov (v tomto pripade aj prevysenie): cca 325 metrov
Aby boli udaje aspon orientacne porovnatelne, tak treba uvadzat do tabulky vzdy tieto parametre:
datum
zena/muz
vek: do 25, 26-35, 36-45, 46-55, 55 a viac
hmotnost jazdca
typ bicykla: ziletka, MTB HF (hard full) , MTB HT, MTB FS
hmotnost bicykla (aj s flasou)
pouzite plaste vpredu/vzadu
dosiahnuty cas
17.08.2016
muz
vek: 39
hmotnost jazdca: 90kg
typ bicykla: Full
hmotnost bicykla: 14,9
pouzite plaste vpredu/vzadu: 26" Schwalbe Noby Nic 2.35/Schwalbe Racing Ralph 2.25
dosiahnuty cas: 26:44
zdvihy: 180mm/180mm neuzamykatelne
Je tam ešte priestor na zlepšenie minimálne 2min, lebo som sa šetril pred výjazdom, a je to prvý krát meraný čas úplne od spodu od krčmy (čas podľa stravy a tam definovaného segmentu).
romanx: ta tabulka snad este existuje (alebo aspon existovala) ako zdielany spreadsheet na google drive... link tu kdesi bol. Vlastne to bol jeden z prvych pokusov o aplikovanu aplikaciu pre verejne KOMy .. skoda, ze to nema mtbiker.sk v dakej funkcionalite. moderator - lokalita - popis trasy - historia pokusov kazdeho clena - prehladna tabulka vykonov - male nevyznamne bodove ohodnotenie do poctu bodov
Jezus, snad si fakt nemyslis, ze by dakoho napadlo klikat na prvy prispevok temy
Inak ale spoliehat sa na google nie je uplne mudre .. jeden nikdy nevie, komu v google drbne a zrusi daku funkcionalitu
No odo dnes budem tahat aj mojho maleho , 8 rokov a dal to na 4 pokus a mal este tolko rezervy,-) len ho do toho dotlacit. Moj cas spred skoro dvoch rokov bol cca 47min. Do konca septembra pocitam pod 30min urcite
Otváram staršiu tému - na fasaknihe som našiel výsledky majstrovstiev Bratislavy - časovka do vrchu na trati Rača - Biely kríž z roku 1989. Štart však nebol u Zajacov, ale vyššie, na parkovisku. Len pre porovnanie, za koľko to dáte na terajších full karbonoch alebo hojdačkách oproti vtedajším oceľovým Favoritom.
btw, zmenil sa trochu profil, ako iste viete. Kto si pamata, ako to tam vyzeralo pred stavbou tej priehrady?
aj ja som uz zabudol: copyrightwww.sportreport.sk www.sportreport.sk
--
scarinko - ked vela jazdis, tak to das aj lepsie, neboj inak to bolo na e*****, na cestaku som to nesiel nikdy.
Vyskusaj to niekedy pocas hlavnej sezony na cestaku. Lepsia letna kondicka + cestak = lepsi cas
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
muz
vek: 39
hmotnost jazdca: 90kg
typ bicykla: Full
hmotnost bicykla: 14,9
pouzite plaste vpredu/vzadu: 26" Schwalbe Noby Nic 2.35/Schwalbe Racing Ralph 2.25
dosiahnuty cas: 26:44
zdvihy: 180mm/180mm neuzamykatelne
Je tam ešte priestor na zlepšenie minimálne 2min, lebo som sa šetril pred výjazdom, a je to prvý krát meraný čas úplne od spodu od krčmy (čas podľa stravy a tam definovaného segmentu).
ennio je to tak, ten pretek sa mi celkom podaril.
Ja mam kopceky rad. Ako tvrdi moj svagor, je to iba naklonena rovina
post180031.html#p180031
Inak ale spoliehat sa na google nie je uplne mudre .. jeden nikdy nevie, komu v google drbne a zrusi daku funkcionalitu
moj najlepsi cas 19:02 (od kruhacu) tam ani nie je
inak uz davno som to nesiel, som tucny
aj ja som uz zabudol:
--
scarinko - ked vela jazdis, tak to das aj lepsie, neboj
Vyskusaj to niekedy pocas hlavnej sezony na cestaku. Lepsia letna kondicka + cestak = lepsi cas