A stále na posteľi na tom sedle sa Ti sedí dobre? Nikdy som na takom nesedel. Funkčne je možno dobré , ale vyzerá hrozne. Kukol som Tvoje fotky a pred týmto setupom vyzeral bike oveľa lepšie
Ledavi Zvykni si, ze pre podaktorych je cestna cyklistika aj modnou zalezitostou. Nesmies nosit ruksak, barany musia byt takto, sedlo onako, predstavec je prilis dlhy/kratky...samozrejme, co clovek to ina chut. Jeden ti povie, ze to vyzera nejak, druhy zas inak. Podstatne je, aby si si nastavil bike tak, aby tebe vyhovoval a nastavenie zodpovedalo tvojmu stylu jazdy pripadne pohodliu. Ved na nom budes jazdit lent ty .
Zalozim crowdfundingovu akciu na kupu noveho a namakaneho bikeu a podla toho kolko kto prispeje, bude mat jeho/jej hlas vahu v urcovani nastavenia tej-ktorej casti bikeu.
ono ale také to všeobecné nastavenie po ktorom sa tu volá je obyčajne najvhodnejšie.. to že si to niekto nastaví total zle obyčajne vypovedá len o tom, že sa tomu nerozumie.. a zvyknúť si ide na hocičo, potom môže tvrdiť ako mu to vyhovuje. sú nejaké základné pravidlá ako nastaviť bike a tie pravidlá sú v prvom rade najmä funkčné ale sekundárne aj estetické.
okrem iného toto je galerka, ak chce niekto radiť o nastavení mal by na to využiť inú tému.
Bikejoring Tak s tym suhlasim, ak je nastavenie spravene totalne zle, v tom pripade by sa s tym malo nieco robit, len treba brat do uvahy, ze cestna cyklistika ma viacero podkategorii pri ktorych su zauzivane rozdielne nastavenia a nezda sa mi, ze by tu vsetci brali na to ohlad. V prvom rade by asi mal prist dotaz zo strany zadavatela prispevku, ci chce radu, alebo sa len chce pochvalit aky si kupil bike (vtedy da fotku bez textu) . Ak chce radu, mal by uviest aky model to je, nech ludia nemusia lustit z obrazka a na aky ucel ho chce pouzivat...
aj tak ho tu maximálne môžeme odkázať na nejaké videá alebo texty, dôležitejší ako model biku sú jeho telesné parametre. taktiež môže mať daná osoba nejaké zdravotné komplikácie a tým pádom zníženú ohybnosť a pod. je toho veľa... ale tak niektoré veci ide aj z fotky poznať že sú celé zle.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
veru, komoda neladí s dverami ani s podlahou, celé zle
+ nefotil by som ho na posteli
Tak som sa nechal ukecať na trochu exotiky.
okrem iného toto je galerka, ak chce niekto radiť o nastavení mal by na to využiť inú tému.
Myslim ze teraz je debata o nastaveni sedla Ledaviho biku nie o tvojom ?