Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
Peak Design Mobile Mount 1 adaptér pro držiaky telefónov do auta, čierna
61,99 €
MOC 63,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
savings Muc-Off Rainproof Essentials Case púzdro na telefón, čierna
23,99 €
savings
MOC 41,99 €
nevie niekto poradiť či sa s nimi vôbec ďalej baviť alebo rovno pýtať nový kus (s odvolaním sa na 30 dňovú lehotu reklamácie)..
to sa nevedia ozvať hneď sami?
Doba reklamacie teda nieje nijako casovo obmedzena
btw riešim vypadávajúci mikrofón počas hovoru, takže predpokladám že to bude nový kus tak či tak..
https://androidportal.zoznam.sk/2018/01/zoznam-xiaomi-40-modelov-miui-9/#comments
Presne toto isté mala kolegyňa na novom Samsung A5 2017, tiež firemnom, operátor T-com.
2x jej reklamáciu zamietli, už z toho bola zúfalá, lebo robí na podpore zákaznikov. Ono sa to dosť ťažko dokazovalo, že mikrofón nepravidelne vypadával počas hovoru a druhá strana nepočuje čo hovoríš... Lebo vraj im sa to pri testovaní neprejavilo (ale skôr si myslím že ten fon iba ležal niekde na stole). Na tretí pokus (súčasťou zásielky bol dosť nasr... list) jej ho vymenili za iný.
Som mal ocakavania, ale bohuzial tu novu baterku idem reklamovat. Potvora, stale ukazuje 100% a potom nahle zdochne.
2x jej reklamáciu zamietli, už z toho bola zúfalá, lebo robí na podpore zákaznikov. Ono sa to dosť ťažko dokazovalo, že mikrofón nepravidelne vypadával počas hovoru a druhá strana nepočuje čo hovoríš... Lebo vraj im sa to pri testovaní neprejavilo (ale skôr si myslím že ten fon iba ležal niekde na stole). Na tretí pokus (súčasťou zásielky bol dosť nasr... list) jej ho vymenili za iný.
ja som to overil velmi jednoducho.. zavolal som na iný telefón, zavrel som mirkofón telefónu do velkých slúchadiel, pustil hudbu.. chrúmanie a prerušovaná hudba na druhej strane a bolo jasné o čo ide..