Zdravim vsetkych, zhanam nejakych bajkerov, ktori by mali zaujem o spolocne vyjazdy v okoli Kosic, prevazne smer Kojsovka+prilahle kopce, cca. 60,70,80km, pripadne aj nejake dlhsie...

samozrejme hovorim o vikendoch, cez tyzden koli praci stiham max. Jahodnu
Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
edit ešte foto: https://boriske.rajce.idnes.cz/20180118_Jahodna_bike
ak ma pamat neklame, tak cca pred 5-6 rokmi som to siel v opacnom smere. Jazditelne to bolo (smerom dole) az po miesto, kde sa zelena stretava s lesnou cestou a potokom. Po prebrodeni na nas cakal doslova prales - ani pre pesich.
Co si pamatam, je to splet zvaznic a prudkych ciest v smere od Stosu by to malo byt vela tlacenia.
Stratil som si, našiel som si.
Tvrdý podklad, čerstvý prašan, ešte lepšie ako včera.
Edit Zamyslenie.
Stretol som dnes zopár peších, psíčkarov a dvoch bajkerov. So všetkými sme prehodili, okrem pozdravu, zopár slov. Okrem bajkerov. Ja som šiel dole kopcom, pribrzdil som, uhol som sa nech si vyberú svoju stopu, dvihol ruku na pozdrav a hlasno povedal: "Nazdar!"
Čumeli jak tupela, asi boli hluchí a šli na kyslíkový dlh, alebo odzdravili veľmi potichu. Obaja boli zasrani a mali dioptrické okuliare.
To za mojich mladých čias nebývalo.