Zdravim vsetkych, zhanam nejakych bajkerov, ktori by mali zaujem o spolocne vyjazdy v okoli Kosic, prevazne smer Kojsovka+prilahle kopce, cca. 60,70,80km, pripadne aj nejake dlhsie...

samozrejme hovorim o vikendoch, cez tyzden koli praci stiham max. Jahodnu
Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
Chýba mi tam oblúk z druhej strany škáry
Chýba mi tam oblúk z druhej strany škáry
Dnes bola červená na Jahodu preplnená chodcami ako na pešej zóne
Ale skvelý povrch, perfektne sa šlo hore a ešte lepšie dolu.
Až na časté brzdenie kvôli chodcom. Zdravil som sa každú chvíľu
Moji zlatí chodci
Pekne som poďakoval, aj keď sa ako naschvál všetci uhýnali do tej najlepšej stopy
Ale oni nevedia, ktorá stopa bola pre mňa najlepšia tak im to nezazlievam.
Cestou hore som míňal jeden oranžový fat čo sa rútil oproti.
Páčil sa mi zvuk jeho balónov
Na Jahode full. Nečudujem sa, veď tu inej funkčnej zjazdovky niet.
Chcelo by to ešte trochu snehu a ujazdiť. Ale aj tak super.
Vrelo odporúčam, hlavne cez týždeň, keď je v lese prázdno.
Pekný deň všetkým a nádherný zbytok víkendu.
jhle , Ghost5900 zajtra Jahodná , Diana , hresna , záhradky ?
Sorry za offtopic
V lidli mali nejake vyhrievané vložky, možno tie by boli vhodné.
elektrika- vyhrievane vložky do topanok, tie mam ja, sú fajn no jednorázové AA baterky v tej zime vydržia hriat max 30minut, neskušal som ešte nabíjatelne aspon 2900 by trebalo, tie by mali vydržat dlhšie.
Sorry za offtopic
je na tych zimnych nejako vyriesene odizolovanie toho pliesku pre kufre (alobalom to asi tazko dokazes, chladice sa nevyrabaju preto z hlinika, ze dobre izoluju teplo ale naopak:) alebo je hned pod vlozkou ako na letnych? ja pouzivam 2 vlozky do tretier v zime ale to sa ti zas nemusi zmestit..
Ale vyser sa už na ponožky a radšej napíš či ideš zajtra pojazdiť ...
Bicykle nabalené na prežitie, tri týždne voľna, plán na prvý deň a hlavne sloboda. Z Užoku pri poľskej hranici popod poloninu Bukovina, cez Volovec na Sinevirske jazero, Koločavu, cez les na Usť Čornu a hrebeňom Svidovca pod Hoverlu ku rumunskej hranici. Cez Jablonovský pereval ďalej na východ ku kaňonu Dnestra a historickému mestu Kamenec-Podolskij, kde sa pán Wolodijovsky bil s Tatármi a Turkami. Potom cez Rumunský Maramureš domov. Krásna krajina, pekné hory, dobrodružstvo a pohostinní ľudia.
...aj keď nieje Ukrajina až tak vzdialená od Košíc, veľa z nás netuší aké krásy ukrýva. V nedeľu 21.1.2018 o 14:00 Vám krásy ukrajinskej prírody nielen fotkami ,ale aj rozprávaním priblíži náš kamarát Peter "Brčo" Šiška . Tešíme sa na Vás
Edit sorry na Hrešnej
jhle , Ghost5900 zajtra Jahodná , Diana , hresna , záhradky ?
Ak nepojdem na kojšu na bežky tak nemam problem, ale skor dam bežky ako bike.