Krásna mašinka, aj ja uvažujem o kúpe tohto biku, ale asi tu lacnejšiu verziu čo je za 2999 s farbou Storno Green.
Akú máš prosím ťa výšku?? A L ti teda sedí dobre? A koľko trvalo dodanie od zadania objednávky?
Toľko otázok, tak málo peňazí
Super vyzera a kotuce planujem, Aj ked sa mi nepacili ,ale po tyzdni v Alpach ked nas raz chytil dazd a zjazdoval som Col Agnel a C.Izoard na mokrych rafikoch s drobnymi kamienkami ktore mi znicili rafiky som zmenil nazor.
jeden z mála cesťákov, kde mi tie kotúče až tak nevadia matná červená vyzerá , kolesá by sa mi tam hodili s nižším profilom, keďže je to rám skôr do kopcov
Ledavi Prosim Ta ake to boli rafiky co si znicil v tych zjazdoch? Nikdy sa mi v podobnych podmienkach ani za dlhsiu dobu nepodarilo a ak by hej tak by som mozno tiez zacal o kotucoch aspon uvazovat.
Hlina american classic 420. Jamku co signalizuje ,ked sa prebrzdi rafik som dal dole za jeden den. Ono ta kombinacia vody a jemneho strku na 15km zjazde urobi pekne svinstvo. Kusky hlinika sa vryli do gumemnych brzd a vzajomne sa treli guma a rafik. Este nieco zostalo ale musim davat pozor na vodu. Tak si vravim ze kotuce toto hravo resia a vymenit dosticky je lacnejsie ako rafik.
jeden z mála cesťákov, kde mi tie kotúče až tak nevadia matná červená vyzerá , kolesá by sa mi tam hodili s nižším profilom, keďže je to rám skôr do kopcov
Takto.... Ono je to cestak a nie je to cestak.
Samo ze jecl to prioritne na cestu , ale znesie to aj cesty trochu tak horsie vedlajsie. Momentálne su tam plaste 28mičky a vojdu tam udajne tusim az 32dvkojky.
Ale gro je samozrejme cesta.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ved podla vzoru pisoar. Podla mba Bernolakovcina bola super. Ziadne tvrde y a bol pokoj. Kolko diktatov by v skole bolo lepsich.
Velkost "L".
Keby tam boli pedale tak je to raketa ???
Krásna mašinka, aj ja uvažujem o kúpe tohto biku, ale asi tu lacnejšiu verziu čo je za 2999 s farbou Storno Green.
Akú máš prosím ťa výšku?? A L ti teda sedí dobre? A koľko trvalo dodanie od zadania objednávky?
Toľko otázok, tak málo peňazí
Vyska 187.
Velkost mi sedi.
Trvalo im to cca 2 tyzdne po zaplateni.
Vyska 187.
Velkost mi sedi.
Trvalo im to cca 2 tyzdne po zaplateni.
Ďakujem za info, mám 185, tak snáď bude veľkosť OK!
Takto.... Ono je to cestak a nie je to cestak.
Samo ze jecl to prioritne na cestu , ale znesie to aj cesty trochu tak horsie vedlajsie. Momentálne su tam plaste 28mičky a vojdu tam udajne tusim az 32dvkojky.
Ale gro je samozrejme cesta.
A este jedna otazocka. Neviete co je to za vecicka? Bolo to len tak hodene v krabici alebo to vypadlo...
inak bajk sa mi celkom paci a ak sa mozem opytat na zdroj a cenu, kludne do spravy ak nechces prezradit verejne