Turbi no tohoto sa bojim pri mojej "blbej" povahe (citaj puntickar)...Potrebujem aj vodovodne potrubia poposuvat, dorobit este jeden odpad...mam z toho koprivku
My sme menili vodu, odpady, v kupelni je vana aj sprchovy kut ten bezvanickovy a bla bla bla. Sa mozme niekedy stretnut na Bielom Krizi a mozes si urobit zapisky na co davat pozor, co specialne po ***** kontrolovat atd. lebo ono si neskuseny clovek az po dorobeni uvedomi co vsetko malo byt urobene inac a vtedy je uz neskoro.
ja som si doma robil plavacky, koberce, lino, malovky, ciastocne stierky. Kvalita dnesnych robotnikov je nestabilna, casto nekvalitna a vacsinou aj draha. Je malo takych co robia dobre a za rozumne peniaze. Do prerabky by som sa ale osobne sam nepustil lebo tam uz sa da kadeco zmrvit z coho su problemy. Btw k tej dovolenke. Ja mam cely februar a nie je celozavodna ale len moja.
Turbi no tohoto sa bojim pri mojej "blbej" povahe (citaj puntickar)...Potrebujem aj vodovodne potrubia poposuvat, dorobit este jeden odpad...mam z toho koprivku
na puntickara treba majstra este vacsieho puntickara sudim podla seba, co si myslim, ze som tiez dost velky puntickar, az kym som nedokoncoval chyzu minuly rok a zohnal kade tade po znamosti majstra, ktory sa vedel vyhrat uplne, ale uplne so vsetkym a opravoval aj take veci, nad cim som ja maval rukou... bol sice drahsi, teda najdrahsi, ale nelutujem zatial...
a prirovnal by som to k turbimu, servis i skladacky bic si viem urobit viac-menej aj sam, ale nie som v tom tak zrucny a vzdy ma potom skrie, ze mi nejde bic na 100 %, tak to radsej odnesiem turbimu, zatial ma nesklamal a vsetko fachcilo ako ma a to som par servisov prestriedal, bo furt mi niekde nieco vadilo, nesedelo
ked to tu citam vynaraju sa mi spomienky ako mi totalne doebabrali prerabku - kriva pokladka dlazby aj obkladu, vysparovanie na grc, na murovanych stenach ani jeden pravy uhol - osadit potom sprchac bolo umenie, namiesto 60-tok dveri spravili 60cm siroky otvor. nezapchali otvor do komina pre digestor - uz sa k nemu bez burania steny nedostanem. ked sused podomnou vari "varim aj ja". skrabanie stien (odporucam pouzit rusko) uz vo vlastnej rezii aj s malovanim - celkom fuska ale to vyzera ako tak. dodnes mi je bluvno ked si na to spomeniem. a to som mal odporucenych "majstrov"
scarinko, keď myslíš, že najhoršie je maľovať strop, tak si vyskúšaj naťahovať na strop stierku. Potom sa maľovanie stropu stane oddychovou záležitosťou.
sadrovu stierku nanasat na strop, ktory sa predtym niekto snazil novou spachtlou zbavit malovky bol dost zazitok. podarilo sa, ale padlo dost vulgarnych slov a aj dost rusiek na papulu sa minulo. inak u nas uz dlho maluje moja. bavi ju to a je uplne vysmiata ked jej vsetko nachystam a ona uz len valcuje. co sa tyka prerabky. no neviem. dnes uz by som uvazoval co si urobim sam a co si zaplatim. vtedy som robil vsetko sam okrem vody a plynu. usetrilo mi to dost penazi, ale trvalo to dlho.
Rozprával som sa v decembri s jedným kamošom čechom ešte v decembri a on povedal že bude voliť zemana, že lepší prezident pre čechov ešte nebol.....pozeral som na neho ako puk, ani som sa mu to nepokúsil vyhovoriť.....je Ostravak
nevadi, budu predcasne volby, davam tomu ozratemu bolsevikovi rok, maximalne dva.
if you know what I mean
--
chudak stary, v tento jeho posledny rok-dva bude nanho smutno-smiesny pohlad, tato stratena bota je len zaciatok
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.cas.sk/clanok/648706/zufalej-dagmar-zomrel-milovany-syncek-v-naruci-kubka-2-zabila-zapcha/
na puntickara treba majstra este vacsieho puntickara
a prirovnal by som to k turbimu, servis i skladacky bic si viem urobit viac-menej aj sam, ale nie som v tom tak zrucny a vzdy ma potom skrie, ze mi nejde bic na 100 %, tak to radsej odnesiem turbimu, zatial ma nesklamal a vsetko fachcilo ako ma a to som par servisov prestriedal, bo furt mi niekde nieco vadilo, nesedelo
A vyberaj pozorne, ako vidis tak milos ovlada aj lietajuce ostrovy
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
nevadi, budu predcasne volby, davam tomu ozratemu bolsevikovi rok, maximalne dva.
if you know what I mean
--
chudak stary, v tento jeho posledny rok-dva bude nanho smutno-smiesny pohlad, tato stratena bota je len zaciatok