Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Zena ma 2,5 mesiaca 92kW (125 konikovu) veziu Focusu. Je nove, takze este sme mu nedali nejako zabrat. Na Focus tento motor viac nez dostacuje (skusane aj so 4 dospelymi a v kopeckoch). Ale asi by som nesiel do tej slabsej 74kW verzie. Inak sa ten motor sprava skoro ako diesel, t.j. netreba ho velmi vytacat a ma krutak uz pri nizkych otazkach.
´´Jaký motor vybrat?
V případě Focusu by možná bylo lepší se zeptat, jaký motor nevybrat. Ne úplně dobrou volbou je naftová jednotka 1.6 TDCI, která trpí na přetěžování, a tak ji potkávají problémy s ventilem EGR, vstřikováním, turbodmychadlem a celkově opotřebovanými vnitřnostmi. Zlobí také filtr pevných částic. Nejsou výjimkou motory, na kterých se prvních 100.000 km náročného provozu dost podepsalo.
Pokud kupujete auto od soukromníka, který se o motor staral a poctivě měnil olej, bude všechno pravděpodobně v pořádku. Nicméně jestli chcete turbodiesel, hledejte motor 1.8 TDCI. Je to sice těžká celolitinová jednotka, ale je velmi odolná a spolehlivá a navíc nabízí dost síly, nízkou spotřebu a nenáročný provoz.´´
to mám už prečítané, asi všetko o focusoch čo som našiel je pravda že ten motor potom prekopali, no neviem ja jazdím hlavne krátke trasy ,rád by som bral tú 1.6tku no asi bude lepši benzín pre mňa ale zas poznám x ludí na 2.0tdi a jazdia este menej ako ja a spokojne ...len do kedy
1,0 benal ma paradnu spotrebu ale to skor kupit ako nove a ide to paradne . ked napriklad dochadzas do roboty nad 10km tak aj diesel a urobis rocne min 15000 km - ked pod 6 km tak urcite benzin . ja mam 1,5 ecoboost 182 k zena s tym chodi do roboty 4km spotreba cez 9 L v zime kolegova zena ma take iste a chodi uz 8km do roboty a do 8,5
Zena jazdi kazdy den BA obchvatom, zapchy a pod., vyhrievanie sedaciek, volantu a spotreba na novom aute 6,7L/100km. Cakal som trochu menej, ale zase na zimu to nie je az take tragicke. 1,0L, 92 kW a hatchback.
Jazdi to paradne. Vyhral nad Golfom.
niekto tu par stran dozadu chcel SUBARU Forester, tak nech sa mi ozve. Otec predava 2.0TD, r.v. 2012, len 50tisic km (3 auta v rodine), kupene v SR nove, 1. majitel. lebo kupil novy model (pre zmenu benzin s automatom).
Ked velky ford, tak sa vyhnite 1.0ecoboost. Na fiestu a este maleho focusa sa da, ale maxovia, mondea a pod uz nevladzu a zerie to aj travu pri ceste. Kolegyna kupila cmaxa v titaniu s 1,0eb a sa cuduje, ze to malo kedy ide pod 10.
To je najak blbost cmax je 92 kw 1.0 je dostacujhca motorizacia sak ten litrik ma plny krutak 170 nm pri 1400 otc. Cca . A cmax je to focusu akurat ze je vyssi.
Tieto 1 litre som nikdy moc nepochopil, keď sa to dá do nejakého mini auta do mesta tak ok, ale keď to dajú do väčšieho auta, tak to je na smiech. Bol by som zvedaví, akú bude mať taký slabučky motor v takom veľkom aute životnosť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
facelift si nevsimaj, ten je starsi.. motor ostal aj v novom facelifte... zmena nastala az v dalsich generaciach
´´Jaký motor vybrat?
V případě Focusu by možná bylo lepší se zeptat, jaký motor nevybrat. Ne úplně dobrou volbou je naftová jednotka 1.6 TDCI, která trpí na přetěžování, a tak ji potkávají problémy s ventilem EGR, vstřikováním, turbodmychadlem a celkově opotřebovanými vnitřnostmi. Zlobí také filtr pevných částic. Nejsou výjimkou motory, na kterých se prvních 100.000 km náročného provozu dost podepsalo.
Pokud kupujete auto od soukromníka, který se o motor staral a poctivě měnil olej, bude všechno pravděpodobně v pořádku. Nicméně jestli chcete turbodiesel, hledejte motor 1.8 TDCI. Je to sice těžká celolitinová jednotka, ale je velmi odolná a spolehlivá a navíc nabízí dost síly, nízkou spotřebu a nenáročný provoz.´´
vo focusee mk2 boli 1,6 tdci 80 kw trochu nepodarene ale uz od mk3 uz su v pohode
te clanky as tak nezeriem ale predsa https://autobild.cas.sk/clanok/211509/jazdeny-ford-focus-iii-nekazi-sa-a-nestoji-vela/
Jazdi to paradne. Vyhral nad Golfom.