Veď takých poznám mraky...aj u nás vo výrobe sa vozia ľudia autami denne sami, každý značkové oblečenie, telefóny minimálne iPhone SE...ale budú vyplakávať v krčme, ako sú všetci zlí, nedajú viac...
ja nosim gate z tesca za desinu
a zle sa posudzuje kto sa ako ma podla toho co ma - kazdy ma ine priority. a ze maju vsetcia malo? vzdy budu mat malo, je jedno ako vela maju. je to len vec pohladu.
a plati (dnes uz asi nie) - niesom taky bohaty aby som si kupoval lacne veci. mozno ich GZA bude nosit desat rokov kym sa mu nerozpadnu uplne - tym vlastne usetri. tie moje z tesca su tak rok max dva.
keby sme videli ako sa vsetko robi v cine asi by sme nic nekupili . tak si to myslel?
Nie. Nie vsetky rifle sa siju tak, ze vsetci zamestnanci vo fabrike su modri ako smolkovia. O nejakych elementarnych bezpecnostnych opatreniach (masky, okuliare, filtre...) nemoze byt ani reci.
Vyrobne naklady tych rifli su komplet aj s dopravou 2€. Bol o tom dokument na Dvojke a tusim sa o tom pisalo aj v novinach.
Kolko vazis? Mne to robili tiez vsetky ked som mal 130kg, ako som schudol na stovku tak to prestalo. Cize budu to velke stehna. Aktualne mam ale problem s tym ze tie co su mi v pase dobre (velkost 34) najcastejsie nedam cez stehna lebo zas su moc "svalnate" a nie su to slim fit, tie nedam ani cez lytka
inak vsetky rifle co si kupujem sa mi precuchaju medzi nohami. niekto iny s takym problemom ci iba ja mam velke ehm stehna?
Ja, kazde jedne nezalezi od strihu a znacky. Okrem toho, mam strasny problem kupit vobec nejake rifle. Som natolko "priemerny" ze v newyourkeri a podobne nedam nohavice cez lytka - a to neberiem ziadne slim, mam problem aj so stright. A zvycajne su velkosti do 32. Ked najdem nejaky sirsi strih, jeho velkosti sa zacinaju na 36. Ja s 34 som utrel hubu
PS. Trhali sa mi aj ked som bol cez vahu, aj ked som bol vo forme.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Súhlasím...no oči mi otvorilo hlavne dieťa
a zle sa posudzuje kto sa ako ma podla toho co ma - kazdy ma ine priority. a ze maju vsetcia malo? vzdy budu mat malo, je jedno ako vela maju. je to len vec pohladu.
a plati (dnes uz asi nie) - niesom taky bohaty aby som si kupoval lacne veci. mozno ich GZA bude nosit desat rokov kym sa mu nerozpadnu uplne - tym vlastne usetri. tie moje z tesca su tak rok max dva.
Moby & The Void Pacific Choir - Are You Lost In The World Like Me (Official Video)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
To mi pripomina, ze treba zacat od seba. Teda ak chcete zit v lepsiom svete.
Netreba chodiť do číny:
https://www.aktuality.sk/clanok/560422/inspektori-zatvorili-pekaren-v-budapesti-bola-zamorena-plesnou/
Nie. Nie vsetky rifle sa siju tak, ze vsetci zamestnanci vo fabrike su modri ako smolkovia. O nejakych elementarnych bezpecnostnych opatreniach (masky, okuliare, filtre...) nemoze byt ani reci.
Vyrobne naklady tych rifli su komplet aj s dopravou 2€. Bol o tom dokument na Dvojke a tusim sa o tom pisalo aj v novinach.
Tot len moj nazor.
inak vsetky rifle co si kupujem sa mi precuchaju medzi nohami. niekto iny s takym problemom ci iba ja mam velke ehm stehna?
Ja, kazde jedne nezalezi od strihu a znacky. Okrem toho, mam strasny problem kupit vobec nejake rifle. Som natolko "priemerny" ze v newyourkeri a podobne nedam nohavice cez lytka - a to neberiem ziadne slim, mam problem aj so stright. A zvycajne su velkosti do 32. Ked najdem nejaky sirsi strih, jeho velkosti sa zacinaju na 36. Ja s 34 som utrel hubu
PS. Trhali sa mi aj ked som bol cez vahu, aj ked som bol vo forme.