Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Stoja cca 75€/ks. Som celkom pneu snob, odjazdených pneu mám mraky. S kludným svedomím ich môžem odporučiť Porovnávať to s Fuldami, chlapík musí byť na slušnom matroši. BTW: na všetky autá kupujem gumy s XL-kovými bočnicami, neporovnateľné lepšie chovanie pod záťažou v zákrute, na úkor mierne horšieho tlmenia.
Keď niekto jazdí "klobúka okolo komínu" tak bude spokojný aj s desaťročnými matadorkami. Rozdiel medzi dobrou a slabou gumou môže byť pri brzdení 100km/h-0 na mokru aj desať metrov, to je rozdiel medzi rozbitím auta a nastrašením. Pri starých stvrdnutých gumách ešte viac. Na ceste ťa drží plocha štyroch tvojich dlaní, mal by si chcieť aby bola čo možno najlepšia. Ani na bike si nedáš čínsku no name gumu za 5€...
Tiez som kupil Ventus Prime3 205/R16. Fajne gumy. Ked som na jesen v capanke prezuval, subjektivne drzali lepsie ako 2 rocne zimne matadory co mam. Nemam na nich zleho slova. Podrzali ma kedy trebalo.
Ale no, urcite vies ze ked chcu tak ti alarm nepomoze.
Dalsia vec je ze ak ti ho neudrbu cele tak prides o hmlovky, krytky, svetlomety atd. Vidim to aj na nasom parkovisku aj u kolegov conmaju firemne ochcavky. Ci stare ci nove stale sa to kradne.
@Scarinko, v tomto ma canopus pravdu. Nepochopil si vobec o com je rec. VAM je imobilizer, nie nejaky alarm co trubi. Dalsia vec, canopusto myslel tak, ze do kazdeho VAGu sa montuje VAM z pohladu majitela, nie automobilky. Len si to nepochopil, ako to myslel. VAM je zatial jediny system ktory nie je rozlusteny autickarmi. A VAG si mozes kludne kupit, aj passata ci octu. Ked tam budes mat VAM, tak sa ti na to autickari vyseru a pojdu o ulicu dalej po dalsi VAG bez VAMu, chapes uz?
Tesak presne takýto bol minulý týždeň na STK keď aj ja...a pánka tam drbkali za to ,že nemá predpísaný "hasičák" vo výbave (podľa toho čo som pochopil má byť pomerne veľký).No a pánko sa tam rozčuloval ,že kde to má do tej kabíny akože vopchať
100 PS, 40kmh, 30 kvaltov dopredu/30 dozadu, 6000MTH, predna hydraulika + kardan + vyvody na zavesne naradie a kopa ineho..... vinohradnicky special .... lapalko to vidis asi tretinu strojov a naradia ..... hej, vyuzivame vsetko..... pripravujeme pre jednu firmu podu na vysadenie 40Ha slivkovych a hruskovych sadov o ktore as bude treba starat + mame doma asi 1ha vinohradu
tento je super ale viac sa tesim na ten druhy..... comming soon
john deere nieje ferrari medzi traktormi bombtrack hej, Zetor zaspal dobu aj keď svojho času bol cely traktorový svet za Zetorom a všetci sa od nich učili.... dnes je ten rozdiel taký ako keď presadnes z Favorita do SuperB-a
Aj stará technika bola super v tom ze všetko sa ovládalo a zapinalo mechanicky takze to všetko bolo jednoduché a spoľahlivé... dnes Ti odíde nejake cidlo, traktor zdochne pri robote a pohne s ním len mechanik s diagnostikou
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keď niekto jazdí "klobúka okolo komínu" tak bude spokojný aj s desaťročnými matadorkami. Rozdiel medzi dobrou a slabou gumou môže byť pri brzdení 100km/h-0 na mokru aj desať metrov, to je rozdiel medzi rozbitím auta a nastrašením. Pri starých stvrdnutých gumách ešte viac. Na ceste ťa drží plocha štyroch tvojich dlaní, mal by si chcieť aby bola čo možno najlepšia. Ani na bike si nedáš čínsku no name gumu za 5€...
Tu by ich mali mať za 76,30,- € a skladom.
https://www.pneumatiky-popgom.sk/najlacnejsie-pneu/hankook/ventus-prime-3/215-55-r16-97-y
skus pozrieť tu:
https://pneuonline.sk/sk/pneumatiky/?s=h6Fxh6hkaWFtZXRlcqIxNq10cmVhZF9wYXR0ZXJuoKV3aWR0aKMyMTWmc2Vhc29upnN1bW1lcqxhc3BlY3RfcmF0aW-iNTWpd2FyZWhvdXNloTKmbWFrZXJzkKFwAaFjwKFiFKFmAaF2AqFvAQ%3D%3D
asi to bude tým dané
Dalsia vec je ze ak ti ho neudrbu cele tak prides o hmlovky, krytky, svetlomety atd. Vidim to aj na nasom parkovisku aj u kolegov conmaju firemne ochcavky. Ci stare ci nove stale sa to kradne.
@Scarinko, v tomto ma canopus pravdu. Nepochopil si vobec o com je rec. VAM je imobilizer, nie nejaky alarm co trubi. Dalsia vec, canopusto myslel tak, ze do kazdeho VAGu sa montuje VAM z pohladu majitela, nie automobilky. Len si to nepochopil, ako to myslel. VAM je zatial jediny system ktory nie je rozlusteny autickarmi. A VAG si mozes kludne kupit, aj passata ci octu. Ked tam budes mat VAM, tak sa ti na to autickari vyseru a pojdu o ulicu dalej po dalsi VAG bez VAMu, chapes uz?
tento je super ale viac sa tesim na ten druhy..... comming soon
bombtrack hej, Zetor zaspal dobu aj keď svojho času bol cely traktorový svet za Zetorom a všetci sa od nich učili.... dnes je ten rozdiel taký ako keď presadnes z Favorita do SuperB-a
Aj stará technika bola super v tom ze všetko sa ovládalo a zapinalo mechanicky takze to všetko bolo jednoduché a spoľahlivé... dnes Ti odíde nejake cidlo, traktor zdochne pri robote a pohne s ním len mechanik s diagnostikou