Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Chcel si napisat olejove tlmice sachs- plynove tlmice su len klišé ( plyn tam je natlakovany len pre automechanikov aby pri montazi nemuseli tahat piestnicu von rucne- ten plyn po par km vyfuci)
Vyrabaju to v ZF v Leviciach
1.9d pokial nastartuje do max pol minuty je fajn... lepsie ako riesit dpf egr trysky cerpadla dmf atd
nie, nepomylil som sa, kedze sucastou tlmica je aj vzduch okrem oleja, no a sachs maju aj tlmenie olej-plyn, olej tak nezapeni ako pri vzduchu, maly by podat lepsi vykon pri napr rozbitej ceste, co s mi uz aj v praxi podarilo vyskusat a funguje to paradne, mam taky pocit ze auto je o dost tuhsie, nenaklana sa tak a nerozhadze ho nejaka diera alebo nerovnost
inac startujem okamzite po otoceni klucom, s tymto som zatial problem nemal ani pri -20 stupnoch minuly rok
je tam motor Deutz Fahr... ale toto je este ten starsi typ kde nieje moc elektroniky a je ich viacej v okoli a su to spolahlive stroje ... to mam vsetko preskumane.... a Deutz tiez niesu uplne zle stroje a ich motory pouziva polovica traktorovych vyrobcov..... aj Zetor ich dava
... dik za ponuku
Zetor ich musel zacat davat, kvoli euronorme a cena bola asi najlepsia.
Stara typa moze byt este dobra.
Teraz sa uz seru nove premiove masiny ako Fendt, JD ...
Hlavne, ze si nekupil nieco z novsich Zetorov.
Urcene na Outlander, ktory sa rad pozrie aj mimo asfaltku. Momentalne je tam obuty od predosleho majitela Michelin Latitude Tour HP, ale v nepovolenom rozmere 235/55 a dochadza mu pouzitelny dezen...
Nejazdim rychlo, ani agresivne, ale skoro vsetky gumy co sa tvaria ako SUV, 4x4, XL a neviem co su predavane ako obutie na vysokovykonne cestne SUV a dezenu moc nepobrali. Ja by som radsej nieco viac uzitkove. Cross Contact lx2 je fajn guma, ale uz relativne dost offroadova a tvari sa ako celorocka (cize mam obavy, ze ju za sezonu zderiem) a 150 za kus nie je prave lacny spas na skusanie.
Axel v tvojom pripade by som isiel asi do nokian Line SUV. Mal som to aj na CR-V a boli to paradne plaste. Na hlboke bahno to sice nie je ale inak splna poziadavky. Ma to aj ejektory na kamienky co je super vec ked obcas vybehnes aj mimo asfalt.
Ak by ta toto neoslovilo tak pozri este yokohama g055
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vyrabaju to v ZF v Leviciach
1.9d pokial nastartuje do max pol minuty je fajn... lepsie ako riesit dpf egr trysky cerpadla dmf atd
nie, nepomylil som sa, kedze sucastou tlmica je aj vzduch okrem oleja, no a sachs maju aj tlmenie olej-plyn, olej tak nezapeni ako pri vzduchu, maly by podat lepsi vykon pri napr rozbitej ceste, co s mi uz aj v praxi podarilo vyskusat a funguje to paradne, mam taky pocit ze auto je o dost tuhsie, nenaklana sa tak a nerozhadze ho nejaka diera alebo nerovnost
inac startujem okamzite po otoceni klucom, s tymto som zatial problem nemal ani pri -20 stupnoch minuly rok
Hankook su super, ale za uz iny peniaz a byvaju aj z Ciny.
niekto zavolajte modnu poluciu!
😁
Ked maly traktor, tak jedine Kubotu, prip.Iseki
Ale mozno Tvoj kusok bude podareny.
Vsak Ty rad opravujes
Na traktorove pneu Ti potom spravim cenu.
... dik za ponuku
Stara typa moze byt este dobra.
Teraz sa uz seru nove premiove masiny ako Fendt, JD ...
Hlavne, ze si nekupil nieco z novsich Zetorov.
Jazdim ich zima leto a podla mna super co sa tyka pomer cena vykon no lacne niesu
225 / 55 R18 letna
Urcene na Outlander, ktory sa rad pozrie aj mimo asfaltku. Momentalne je tam obuty od predosleho majitela Michelin Latitude Tour HP, ale v nepovolenom rozmere 235/55 a dochadza mu pouzitelny dezen...
Nejazdim rychlo, ani agresivne, ale skoro vsetky gumy co sa tvaria ako SUV, 4x4, XL a neviem co su predavane ako obutie na vysokovykonne cestne SUV a dezenu moc nepobrali. Ja by som radsej nieco viac uzitkove. Cross Contact lx2 je fajn guma, ale uz relativne dost offroadova a tvari sa ako celorocka (cize mam obavy, ze ju za sezonu zderiem) a 150 za kus nie je prave lacny spas na skusanie.
Vdaka za tipy
Ak by ta toto neoslovilo tak pozri este yokohama g055