Po caa 3 mesiacoch opät na biku ...25km 1:18hod....po snehu ani stopa zato blata neskutočne...jedna ešte čista aj ked ta moja kalkulačka nefoti uz nič moc...
tnemeth88 si bol skusit nove tasky? co je to za znacku a odkial? sa stym niekam chystas v lete?
celu plejadu cyklotasiek aj vodo-odpudivych najdes napr. na sportarsenal.cz
ja mam 3dielnu a najazdil som s tym niekolko tisic km. pokial by ste chceli na bajk nosic a k tomu brasnu dozadu, tak upozornujem, ze tasky musia mat "ukos" lebo inak budete do nich patama kopat. kamos kupil nejaky "vietnam" za 10€ ale koli tomu sa s tym nedalo jazdit. najskor som na vyjazdy braval MTB ale ked 70+ rocny partak prisiel na rychlebske stezky na crosse, tak som "prezbrojil" aj ja na cross. cross prejde v lese v standardnom touring terene takmer to iste ako MTB a ked si nalozeny cca 40kg, tak vtedy sa rozdiel potiera uplne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Do bytu a priviazat pitbula
Inak fajn
Tiež som to dal v 2014
celu plejadu cyklotasiek aj vodo-odpudivych najdes napr. na sportarsenal.cz
ja mam 3dielnu a najazdil som s tym niekolko tisic km. pokial by ste chceli na bajk nosic a k tomu brasnu dozadu, tak upozornujem, ze tasky musia mat "ukos" lebo inak budete do nich patama kopat. kamos kupil nejaky "vietnam" za 10€ ale koli tomu sa s tym nedalo jazdit. najskor som na vyjazdy braval MTB ale ked 70+ rocny partak prisiel na rychlebske stezky na crosse, tak som "prezbrojil" aj ja na cross. cross prejde v lese v standardnom touring terene takmer to iste ako MTB a ked si nalozeny cca 40kg, tak vtedy sa rozdiel potiera uplne.