Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-17% Weldtite Silicone Protect & Polish Spray mazací, leštiaci a voskovací silikónový olej, 500 ml
9,99 €
-17%
MOC 12,99 €
savings Muc-Off Silicon Shine ochranný a konzervačný sprej, 500 ml
12,09 €
savings
MOC 18,49 €
savings Muc-Off Disc Brake Cleaner čistič bŕzd, sprej, 400 ml
10,49 €
savings
MOC 17,99 €
savings Muc-Off Chain Doc práčka reťaz + odmasťovač Bio Chain Cleaner
26,99 €
savings
MOC 40,99 €
Zabava zacne ked bude treba menit kazetu za 160 bubakov po pol roku...
kto ma na o*****, musi mat aj na banany...
to len na pobavenie, samozrejme suhlasim
to len na pobavenie, samozrejme suhlasim
ako mozu tankovat za 5€ ked vsade na pumpach je napisany minimalny odber 5L?
btw, tie stare poprevracane, utopene, postacane herky maju spolocne s povodnym autom iba znak na kapote...teda ak tam este je
To kde su take pumpy ze maju napisany mi nimalny odber? U nas na celom vychode som taku nestretol, u nas v SL je to tak isto ze za tych 5€ tankuju uz tí bohatsí
Ale inac blbci si neuvedomia ze musia na tu benzinku potom chodit velmi casto a tym padom ich to stoji podstatne viac.
Poznam ludi co maju nove CLSko (sice holota, manualne sedacky atd... ale ma Mercedes) a nefunguje mu navigacia, lebo by musel pustit niekolko stoviek v autorizovanom servise. Korunu tomu nasadil znamy, ktoremu sa pokazil infotainment na nejakom kvazi SUV Hyundai, tak ze mu blikala obrazovka a radio islo prerusovane. No tak teraz jazdi s dierou v palubovke
Ale inac blbci si neuvedomia ze musia na tu benzinku potom chodit velmi casto a tym padom ich to stoji podstatne viac.
Ja mam známeho co tankuje po 10€ preto, lebo ľahšie auto ma menšiu spotrebu. Viac som sa sním o tom radšej nebavil
Do chladneho a mokreho zaciatku sezony by mohol podrzat.
Som zvedavy do akej miery su tie 4 druhy zmesi realny prinos alebo marketing.
Ak ma niekto realnu skusenost s fialovym ADDIXOM /ultra soft/
mohol by dat nejake info.
Ja som sa obaval, ze sa budu trhat stuple.