Ak si si povodne vyhliadol prave tu Meridu a vätsina Ti ju radi tak chod do nej. Pred tym nez som si zadovazil terajsi stroj bola na plane prave Merida . Ber ju a hotovo .
Hoši, bolo by dobré, keď chcete niekomu úprimne poradiť, tak napíšte aj prečo ten alebo onen výrobok kúpiť alebo nie. Hm? Bolo by hneď každému jasné. Hlavne tomu, kto tu radu potrebuje.
Hoši, bolo by dobré, keď chcete niekomu úprimne poradiť, tak napíšte aj prečo ten alebo onen výrobok kúpiť alebo nie. Hm? Bolo by hneď každému jasné. Hlavne tomu, kto tu radu potrebuje.
no bolo to tu uz povedane ak si si nevsimol on sa nepytal ako sa na tom jazdi ale preco kupit ten a nie ten. bolo mu povedane ohladom vybavy a podobne recicky
a ja pridam ze na cestakoch od meridy nieje co riesit su spolahlive vyborne sa na nich jazdi hlevne kopceky aj nejake tie zjazdy ako z Certovice zakruty ani nebrzdis len rezes ako na ziletke je to pozitok z jazdy maju dost velky sloping cize aj tuhost ramu je dost velka oproti treku co som jazdil je to rozdiel...keby som kupoval novy bike tak by som bral urcite meridu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A čo máte furt s tým šitným colnagom, však kto to jazdí? Len samí feťoši jak Rassmo, ja by som do colnaga určite nešiel. Povestná talianska "kvalita".
no bolo to tu uz povedane ak si si nevsimol on sa nepytal ako sa na tom jazdi ale preco kupit ten a nie ten. bolo mu povedane ohladom vybavy a podobne recicky
a ja pridam ze na cestakoch od meridy nieje co riesit su spolahlive vyborne sa na nich jazdi hlevne kopceky aj nejake tie zjazdy ako z Certovice zakruty ani nebrzdis len rezes ako na ziletke
Že by prehovorila závisť????
na Campe Veloce by sa to aj zmestilo do 40