chlieb sa najprv opiekol v masti co pustila slaninka takze ostal chrumkavy a potom vajcia urobit len tak zlahka aby zltko tieklo.... este Ti to vyzera jak chlieb vo vajci??... :-)
03.02.2018 - 21:27:09
00
Ano, stale, prosim pekne s prepacenim ;)
03.02.2018 - 21:32:06
01
Príloha:
aEYpAXG_700b.jpg
aEYpAXG_700b.jpg 61.16 KiB thumb_up1thumb_down

04.02.2018 - 12:24:56
02
Ten, čo pozerá dovnútra, je komisár a pozerá, čo nasypal...
09.02.2018 - 17:41:18
00
Bola chuť, bozkávanie nehrozí tak..... mega strong cesnačka a opekany chlieb ..... Dobrotka .... viem ze moc simple na toto fórum ale take veci su niekedy naj ;-)

Prílohy:

A42F2606-D897-4401-91AD-A037A1B7421A.jpeg
A42F2606-D897-4401-91AD-A037A1B7421A.jpeg 798.21 KiB thumb_up0thumb_down

15.02.2018 - 18:58:10
09
Aj si mi chut narobil.
15.02.2018 - 21:23:25
01
Ja som si dal cesnacku v pondelok po skuskach, sice len restauracnu ale nevedel som odolat.
16.02.2018 - 07:40:27
00
Tom Yam s krevetami a Maki, skúsil som uvariť trošku exotiku 😀🤗

Prílohy:

IMG_20180217_173928.jpg
IMG_20180217_173928.jpg 576.75 KiB thumb_up0thumb_down

IMG_20180217_173556.jpg
IMG_20180217_173556.jpg 636.79 KiB thumb_up0thumb_down

23.02.2018 - 17:59:21
01
Pomali začínam chystať na sezónu 😀 sušené mäsko na výjazdoch nesmie chýbať 😎

Prílohy:

IMG_20180223_172852.jpg
IMG_20180223_172852.jpg 556.94 KiB thumb_up0thumb_down

IMG_20180223_173521.jpg
IMG_20180223_173521.jpg 702.47 KiB thumb_up1thumb_down

23.02.2018 - 18:02:19
02
Napiš niečo o tom sušenom mäsku, na vyjazd ( celkom ma to zaujima) to je jedno čo...
23.02.2018 - 19:13:27
02
Keď nemáš čo skús vyhľadávanie, keď prídem domov popíšem lepšie, no PC mám KO a tam mám všeobecný recept. Aj som posielal nejakým ľuďom tu z fóra, možno pomôžu.

Všeobecne okrajovo : používam hovädzie zadné, pre bohatých sviečkovú, nakrajaš naprieč svalstvom na cca 3-5mm, lepšie sa kraja keď je chvíľku v mrazničke. Marináda sa dáva podľa chuti no ja dávam prevretú vodu, sójovú omáčku, rybacú omáčku, worcestrovú, soľ, trstinový cukor, vodu dávam na zjemnenie lebo v marináde je bez vody a základ je sojovka a tá mi potom preráža chuť mäsa. A necháš to 2 hodiny v teple, ja to dávam do sačikov a pekne masírujem keď si spomeniem. A ďalších 22 hodín v chladničke, kľudne aj 48 hodín. Potom dáš do sušičky na max výkon (70stp) 2 hodiny,vymeniš pláta a ďalšie dve hodiny, potom dáš polovičný výkon (50stp) až do úplného vysušenia, dá sa to aj v trúbe no neviem presne ako, skús Google alebo youtube. Potom to treba skladovať v papierovom sáčku aby to dýchalo. Keby boli otázku stačí napísať ?
23.02.2018 - 21:09:15
08
Dnes netradične 😎😋

Prílohy:

IMG_20180224_171804.jpg
IMG_20180224_171804.jpg 536.41 KiB 1 thumb_up0thumb_down

24.02.2018 - 17:22:10
00
Co to je??
24.02.2018 - 17:22:46
00
Vyzera to ako bycie varlata :-D
24.02.2018 - 17:29:19
00
prečo je ten príšerný bohemizmus tak v móde?
inak moje obľúbené žrádlo, len teda bejci nejako často do mora nepadajú :/
24.02.2018 - 17:38:14
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a kozmetika)
keyboard_arrow_up