Včera na Zelenom, o štvrtej poobede necelých 15 pod nulou, teplomer je kryty, realne mohlo byt -17. Dnes dávali reportáž na markíze v správach zo Zeleného plesa.
Včera na Zelenom, o štvrtej poobede necelých 15 pod nulou, teplomer je kryty, realne mohlo byt -17. Dnes dávali reportáž na markíze v správach zo Zeleného plesa.
slovami klasika "...musí ***** chalani, vám musí *****"
Dnes tuná po okolí Dvorská Dolina - Lubín - Vŕšky - Blatá
terén úplne geniálny
Trip Dist: 31,14 km
Ride Time: 1:50:09
Avg Speed: 16,96 km/h
Max Speed: 39,20 km/h
Altitude Up: 429 m
Temperature: cca -5°C no a mimo lesa studený vietor
... presne tak a zakaždým sa nájde nejaký blbec , čo ich tu napriek hlbokej nevôli opäť pridrbe ... dajte radšej už nejaké rovinky . Veď aj tak sa kopce v zime vraj nemajú jazdiť
Ramon1 aspoň mám zástupcu, keď tam nie som ja, inač na múre pri schodoch je ešte jedne teplomer, ten by mal ukazovať presnejšie
Kopce sa v zime nemajú jazdiť, hm tak to by som sa musel odsťahovať
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
slovami klasika "...musí ***** chalani, vám musí *****"
A idem si ešte regeneračne zabežkovať 😜
keď mi v r.2005 kamarát posielal selfie fotky https://foto.kybi.sk/pakistan/P9300051.JPG.html z biketripu Praha - N. Zealand, tak som to bral za super nápad
v r.2018 fotiť selfie, ehm ...
Tiez som si uz davnejsie vsimol, ze tych selfie ma nejak moc a takmer v kazdom foto prispevku
A idem si ešte regeneračne zabežkovať 😜
hehe tuším aj kozenkám už je hore zima
Dvorská Dolina - Lubín - Vŕšky - Blatá
terén úplne geniálny
Trip Dist: 31,14 km
Ride Time: 1:50:09
Avg Speed: 16,96 km/h
Max Speed: 39,20 km/h
Altitude Up: 429 m
Temperature: cca -5°C no a mimo lesa studený vietor
Dolů jsem se vydal po turistické značce. Ale po 500 metrech jsem tlačil zpět, kvůli závějím.
Tak jsem si pak dal sjezd po stare velké sjezdovce, která z 1/2 byla úpravena.
Zbytek jsem sjížděl v půl metru sněhu viz. Foto a podařilo se mi u toho svléct plast.
Duši jsem dával skoro hodinu už po tmě v -16° a řádně jsem vylezl
Kopce sa v zime nemajú jazdiť, hm tak to by som sa musel odsťahovať