Mám taký pocit, že kde je Orange, je aj 4-ka. Skôr sa čudujem, že si ľudia ešte stále berú paušály...
Osobne potrebujem minimalne 1GB dat, 100 minut volania kdekolvek a cca 50 sms mesacne. Inde ako v pausali by ma to vyslo 2x tolko. Ak vies o niecom kde usetrim sem s tym
Ja už teda moc netelefénujem (klasicky, veď existuje Signal, Hangouts, Skype a kopec ďalších), ale trebárs v O2 platíš 10c za hovor do 60min. hocikde, v 4-ke zasa 12c za neobmedzený v rámci 4ky a 1GB dát máš za 2€. Už bolo aj tak, že O2 mala roaming v Telekome a 4-ka v Orange (abo naopak, už nepamätám), takže s 2 SIM-kovým telefónom som mal pokrytie úplne všade.
moja zena nema problem prevolat 300-400min len taky fukot a to nepocitam cez messenger alebo viber ... Ale uz sa to snazi redukovat a obcas ma vie prekvapit s cca 200min zato mne staci bohato hodka volania a par, do 30sms...
sukromne mam tiez 4-ku kvoli datam, tam kde nieje 4-ka LTE je orange 3g takze spokojnost....pre srandu som klikol na sluzobnom kolko mam prevolane, za 18dni co mam novy mobil 11hodin hlasoveho hovoru
tiez mam 4ku na data ale s tym pokrytim je to tragedia, staci ze vleziem do vytahu a uz sa 4G prepne. V lepsom pripade na Edge, v horsom na narodny roaming (toto kto vymyslel by som mu dal cez drzku). Ked sa zas dostanem do pokrytia 4G tak sa to hned neprene naspat. Nervy z toho mam. Pokrytie tej postarskej 4G je len v meste aj to nie vsade. Ked uz ma to nebavi prehodim data na druhu SIM orange a tam mam 4G+ aj tam kde posta uz nema ani prd. Dvihnu si poplatok za data o 100% a este maju tu drzost poslal SMS ze aka je to bohovska akcia.
Veď teraz po novom keď aktivujes giga tak už sa nevzťahuje na to či to máš v roamingu alebo v 4ke takže za mňa na výbornú.. lebo v práci som mal problém z dosahom 4ky..
neviem co je po novom ale tie predplatene data mas len v sieti 4ky a teda ked si v narodnom roamingu tak nie si v ich sieti a berie to z kreditu podla cennika co je 0,04/MB co je oproti 0,002€/MB (predplateny 1GB za 2€) dost rozdiel kedze by ta to stalo 41€ za GB
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Osobne potrebujem minimalne 1GB dat, 100 minut volania kdekolvek a cca 50 sms mesacne. Inde ako v pausali by ma to vyslo 2x tolko. Ak vies o niecom kde usetrim sem s tym
februar iba 3 hodiny hovoru (119 hovorov) + 503 sms
kolko by ma to vyslo bez pausalu ?
to ze mas skype, hangouts (etc...) je fajn, ale ci ho ma aj tvoja stara mama ...
stal 14,- v january
// edit - takze to tak bolo zaciatkom januara - potom to museli zrusit
teraz maju neobmedzene data iba vo svojej sieti
https://androidportal.zoznam.sk/2018/03/pausaly-sloboda-4ka-operator/