Inak mne celkovo príde dosť zbytočné riešiť uhol z ktorého je bajk odfotený, či perspektívu a bla bla. Však buď je fotka pekná alebo nie. Potom sa tu zbytočne riešia hejtovné komenty a rieši sa len forma a nie obsah. Škoda. Koniec koncov všimla som si, že sa tu viac hejtuje ako normálne komentuje. Jeden z dôvodov prečo som tu nebola viac ako rok.
Podaktori mozu namietat, ze od formy zalezi ci je dobre vidiet obsah . Napr. teraz ledva vidiet nazov modelu a nevidiet cim je bike osadeny. Predsalen muzska cast navstevnikov fora (ktorej je vacsina) zvykne pozerat na fotku bike-u nielen z estetickeho hladiska, ale aj z technickeho. (Tymto mojim komentarom nevylucujem moznost, ze aj zeny sa mozu zaujimat o komponenty na bike-u, resp. o jeho technicku stranku).
Vikina - dovolím si oponovať.Sú ľudia,ktorí sa zbežne pozrú na fotku bicykla a neriešia,akej je kvality a čo na nej vidieť resp.nevidieť.Potom existujú ľudia(napr.aj moja maličkosť) ktorí sú zvedaví aj na nejaké bližšie detaily(pretože ich to zaujíma) napr.ja si všímam aj jednotlivé komponenty,alebo doplnky atď. a nakoniec sa musím pozerať na fotku bicykla z ,,kilometra",alebo na fotku,kde druhú polovicu ani nie je vidieť.Práve z tohto vznikajú zbytočné hejty(o ktorých píšeš).Hoci si tu z toho mnohí robia prdel,tak foto bicykla z pravej strany má svoje opodstatnenie,pretože tam je toho vidieť ďaleko viac,ako na ľavej strane.Presne v tomto duchu, som sem dal 4 strany dozadu aj môj bicykel- z jednej aj druhej strany a aj predok,aby sa dali tie fotky rozklikať a priblížiť, ak by niekoho zaujímali detaily.To len na vysvetlenie,neber to ako hejt
Optimusinit ano ano tomuto rozumiem. Ale to, že vás/nás zaujíma detail bicykla nevylučuje, že sa tu každá konverzácia zvrháva na hejty. A uzatváram túto debatu o uhloch a neuhloch, z ktorých je fotka fotená.
Kristina však my nebicyklujeme. Fotky sťahujem z google a ten cesťák nie je môj, to mi poslal kamoš na FB a ja som to sem len hodila aby sa malo o čom 2 dni hovoriť
Do Galérie našich cesťákov nepatrí žiadna fotka z netu (ani tá, ktorá mi ukáže užívateľov bicykel z iného uhla). Lebo je to Galéria našich cesťákov a nie cesťákov z netu, youtube atď., že Ledavi
Ak by vám niekto ponúkol, že váš bicykel pôjde na výstavu a potrebuje dať foto do katalógu, nafotili by ste ho lepšie? Ak by ste ho chceli predať, nafotili by ste ho tiež lepšie? Lebo však fotka predáva. Ak nie, pokračujte vo svojom trende. Ak áno, nafoťte ho najlepšie, ako sa dá. Aj za cenu, že sa nepochválite hneď
Kristina ako to, že sem nedávaš fotky z výjazdov?! Si normálna?! Sem každý dáva fotky z výjazdov. Už aj nahoď nejakú foto ako dôkaz, že jazdíš. Myslím na bicykli
Vikina, keď ťa uvidím v Hamuliakove na hrádzi, zoberiem ťa na kávu do tej kaviarne.
Kristína sa môže pridať ked zaplatí kilo. (hehe to bol vtip).
..a pozdravujem všetkých hejterov, bol to tažký rok..hm?
Pre tvoju info, ja som ten ktorý sa premáva "na hipstera" po uličkách BA na starom o Favorite z roku 1980 s prevodmi 2x6 a analogovým radením (sytiče - krásna klasika) .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Podaktori mozu namietat, ze od formy zalezi ci je dobre vidiet obsah
Chcelo by to lepšiu fotku.
...možno aj majiteľky
Vikina nech máš s neho radosť
ak vyfukavas nos za jazdy na zem a nie do vreckovky tak "gentlemanska" diskusia ide uplne bokom
Keby len z toho ... srať na sráčov a hejterov
Ak by vám niekto ponúkol, že váš bicykel pôjde na výstavu a potrebuje dať foto do katalógu, nafotili by ste ho lepšie? Ak by ste ho chceli predať, nafotili by ste ho tiež lepšie? Lebo však fotka predáva. Ak nie, pokračujte vo svojom trende. Ak áno, nafoťte ho najlepšie, ako sa dá. Aj za cenu, že sa nepochválite hneď
Kristina ako to, že sem nedávaš fotky z výjazdov?! Si normálna?! Sem každý dáva fotky z výjazdov. Už aj nahoď nejakú foto ako dôkaz, že jazdíš. Myslím na bicykli
Kristína sa môže pridať ked zaplatí kilo. (hehe to bol vtip).
..a pozdravujem všetkých hejterov, bol to tažký rok..hm?
Pre tvoju info, ja som ten ktorý sa premáva "na hipstera" po uličkách BA na starom o Favorite z roku 1980 s prevodmi 2x6 a analogovým radením (sytiče - krásna klasika) .