Z Jamiek ide sotolinova cesta (s obcasnym za blatenim od tazby) az na asfaltku medzi Duchonkou a Kulhanom.
Zo sedla pod Skalinami na supermultikrizovatku Dolne zlavy som siel cez multikrizovatku pod Smutnym vrskom.
Zo sedla pod Smutny som siel severnejsou zvaznicou, zo Smutneho do sedla p.S. som siel po modrej. Vid mapa (trasu mam vo vyjazdoch)
bajajak podla druhej foto predosleho prispevku by som odprisahal, ze je to pri Muranskej planine pohlad smerom na chatu Nemcova, kde je pod nou podobna stavba. Nemam archivacne foto po ruke...
Tiež som dnes skúsil (aj zvážnice) v lese celkom fajn - minimum blata no zlé je na tom to, že sa to od zajtra zmení
Klasika Blatá - Vŕšky - Dvorská Dolina - Babylon ...
Trip Dist: 50,22 km
Ride Time: 2:44:13
Avg Speed: 18,35 km/h
Max Speed: 38,62 km/h
Altitude Up: 603 m
Temperature: 9-11°C aj slabučký no ale už to dnes pekne jarne všetko voňalo
bajajak super diky - toto vyzera byt na pekny a nenarocny prechod od nas na povazie - nieco take som hladal a uz asi aj viem kde ta dialnica z Jamky konci - tadial sa asi povezu tie lesy co su naokolo niekam prec
no neviem ci pekny - pred par rokmi som tu zltu siel - a veru dlho som ju hladal. potom to slo peknym padakom cez mlade stromky - idealne na dlhy rukav (aj ked ok tam to bolo celkom zaujimave), nakoniec ma to vyplulo na zvaznicu ktora bola v katastrofalnom stave, nepouzivana s haluzinami, rozbahnena aj ked mokro zrovna nebolo - bol som strasne rad ze som uz bol dolu. odvtedy chodim dookola po tej starej asfaltke.
dnes sme vyuzili este ako take pocasie a dali vecerny vyjazd, ale u nas to do lesa este nie je, dole blato a voda a hore este stale aj 30cm snehu, niekde aj viac. test biku na asfalte a aj bundy santini, okolo 0 som na nu pri 7km zjazde a teplote okolo 1 stupna prehodil tenku sustacku
kedze som sa zblatil uz stvrtok vecer tak po vcerajsom vydatnom dazdi som siel dnes na asfalt a vyskusal ten gravel z Jamky - paradna cesta ktoru uz museli na niektorych miestach nacat. ale je to uplne ine prostrednie na ake som tu v okoli zvyknuty.
majok303
za mna ta prva fotka ujde, akurat by som ju nekazil tym bajkom a trocha si pricupol, az nie je vidno ty strechy a vytocil objektiv hore "na tretinku".
Dnes Zamka, povrch fajn, škoda tej hmly, hore 8 pod nulou, neskôr to ešte trocha kleslo. Včera v predpovedi som započul na horách vietor do 80 za hodinu, no neviem kde bol. Na chate takmer bezvetrie, trocha viac fúkalo počas návratu od Lomnice. V stúpani na Zamku si ma fotí turista, že super, no nezisťujem či nie je náhodou novinár, potom sa zase objavím v článku . Už budem väčšia atrakcia v Tatrách ako sochy na Hrebienku
Ja som sa dnes povenoval KOPČEKOM Vŕšky - Stracová - Blatá - Veľká Hora - Drieňová - Hlboké - Plešovica - Kolianová opäť Stracová a cez Turčianky domov
Trip Dist: 30,73 km
Ride Time: 2:15:17
Avg Speed: 13,93 km/h
Max Speed: 57,95 km/h
Altitude Up: 1003 m
Temperature: -1,6°C dosť silný vietor no a sem tam som videl aj snehovú vločku
Strašenie dosť veľkým snežením chválabohu nevyšlo. V lese parádny podklad (pekne premrznutý)
Tu tiez pod nulou,primrznute,blata minimum,vietor maximum.
Vyhoda takehoto pocasia je ,ze je vonku minimum ludi.Tak som mal Teplicky park cely pre seba.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zo sedla pod Skalinami na supermultikrizovatku Dolne zlavy som siel cez multikrizovatku pod Smutnym vrskom.
Zo sedla pod Smutny som siel severnejsou zvaznicou, zo Smutneho do sedla p.S. som siel po modrej. Vid mapa (trasu mam vo vyjazdoch)
https://www.google.com/maps/place/48%C2%B042"03.5%22N+20%C2%B001"20.2%22E/@48.7009791,20.0135282,3055m/data=!3m2!1e3!4b1!4m14!1m7!3m6!1s0x0:0x0!2zNDjCsDQxJzEzLjkiTiAxN8KwNTgnNTQuOCJF!3b1!8m2!3d48.6872!4d17.9819!3m5!1s0x0:0x0!7e2!8m2!3d48.7009797!4d20.0222831
Mozno sa slovenske uzemie periodicky opakuje a zem je zvrasnena rovnako tu aj tam
Klasika Blatá - Vŕšky - Dvorská Dolina - Babylon ...
Trip Dist: 50,22 km
Ride Time: 2:44:13
Avg Speed: 18,35 km/h
Max Speed: 38,62 km/h
Altitude Up: 603 m
Temperature: 9-11°C
https://www.facebook.com/mtbenduraci/?ref=bookmarks
za mna ta prva fotka ujde, akurat by som ju nekazil tym bajkom a trocha si pricupol, az nie je vidno ty strechy a vytocil objektiv hore "na tretinku".
Vŕšky - Stracová - Blatá - Veľká Hora - Drieňová - Hlboké - Plešovica - Kolianová opäť Stracová a cez Turčianky domov
Trip Dist: 30,73 km
Ride Time: 2:15:17
Avg Speed: 13,93 km/h
Max Speed: 57,95 km/h
Altitude Up: 1003 m
Temperature: -1,6°C dosť silný vietor no a sem tam som videl aj snehovú vločku
Strašenie dosť veľkým snežením chválabohu nevyšlo. V lese parádny podklad (pekne premrznutý)
Vyhoda takehoto pocasia je ,ze je vonku minimum ludi.Tak som mal Teplicky park cely pre seba.