Ja som mal sj4000 a ta stabilizacia nebola az tak dobra, hlavne pri rozbitejsom terene a vyssich rychlostiach.
Ale na xc jazdenie by to mohlo aj to stacit.
Karta hociaka class 10, ale max 32gb bola podporovana, ako to ma lomax neviem.
Moja GITUP GIT2 na riaditkach a stabilizacia na naparaaadu za tu cenu...tiez je to cina ako ta karta vsetko odtial objednavane a spokojnost https://www.isix.cz/sportovni-kamery/
na stranke, kde predavaju aj GIT2 za 3100 kč stoji DOME 1400 kč a to ten DOME nic poriadne nevie a nerobi. tak teraz neviem co si mam o tej kamere mysliet.
chalani, synchronizujete niekto gps data s videom? napr rychlost, nadmorska vyska, prejdena vzdialenost a podobne?
Sa s tym trochu trapim... ked napri idem na biku tak rychlost ukazuje celkom ok, no ked zastavim, tak mi tam vo videu ostane visiet rychlost napr 11km/h... neviete co robim zle?
gps data (gpx) mam z garminu Edge 510.
nejake ukazky napr tu... (nerieste prosim obsah, ten je prudko nudny)
Nerobíš nič zle. Včera som prebehol zopár mojich filmečkov prehnaných cez Virba a mám to rovnako - stojím (alebo ležím) a visí mi tam stále nejaká nenulová hodnota rýchlosti. Mňa to ale vôbec netrápi a netuším ako by sa to dalo ovplyvniť bez editácie gpx alebo fit súboru.
este ma napadlo skusit vypnut funkciu auto-stop. Ci to nebude tak ,ze ked teraz zastavim, Garmin sa stopne hned jak klesne rychlost pod nejaku hodnotu, no udaj GPX to neberie ako rychlost sa = 0 ale ako rychlost, ktoru som mal pred tym, ako som spomalil pod tu stanovenu hodnotu... no chce to vyskusat, dam vediet
Použil som aj gpx súbor z Garminu 60CSx a tam žiadna funkcia autostop nie je. Celkový čas je rozdelený na čas pohybu a čas státia a rýchlosť mi tam tiež stále "držala". Ja zase skúsim dlhšie počkať, lebo ako zastanem tak to vypínam alebo sa hneď snažím dvíhať zo zeme a valiť ďalej keď *****m. Ale ako som spomínal vyššie - toto ma netrápi.
Mozes strucne vysvetlit ako dostanes do toho videa tu rychlost a prejdenu trasu ?
Je to vlastnost kamery ktora to tam automaticky nahrava,
alebo tie hodnoty dodatocne davas pri editacii videa ?
je to aj "vymozenost" kamery.
pozri tento kratky navod od 48s
treba to v kamere pozapinat a potom otvorit video v gopro programe na strih, kde mas k "dispozicii" v demo mode iba 1 minutu v timeline k dispozicii
Nie je to vymozenost kamery. Dokážeš spojiť akékoľvek video s gps záznamom trasy a následne vyrendrovať.
Ja používam Virb editor, Dashware mi na Win 7 nejde - vyhadzuje akúsi chybu. Virb ale nemá chybu. A niektorá videá by bez toho boli dosť bez šťavy...
V akych formatoch vie ten Virb editor nacitat tie G-Metrix data ?
Len .gps z Garmin pristrojov, alebo vsetky .gps data ?
Ja mam z Brytonu data vo formate .fit, vie nacitat aj .fit data ?
Dakujem.
asi ano, pisu o tom ako pri nejakom update zlepsili pracu s nimi
Changes made from version 3.1.0 to 3.2.0:
Added feature to share with Garmin Connect
Added feature to duplicate projects
Added ability to playback videos at 1440p resolution on Windows 7
Added feature to export GPX file along with edited video
Added feature to remember the timeline zoom level per project
Added ability to choose quality of exported video file Improved handling of very large FIT files
Changed aviation force gauge unit to g's from m/s^2.
Changed to prompt the user to switch to the import page when a camera is connected
Fixed issue that could cause a hang shortly after app startup
Fixed issue with audio dropping out during clip transitions
Fixed issue when the camera is removed prior to import being complete
Fixed issue with having a photo without G-Metrix in a project
Fixed issue with volume or playback speed changes sometimes not being saved
Fixed issue with reading corrupted settings files
Áno, potvrdzujem, fit načíta v pohode, odkiaľ by si tam inak dostal tepy, kadenciu... Len Virb má svoje muchy, napr: nenačíta formát *.mov (SJ4000) - ten treba prekonvertovať do *.mp4.
Nezožralo mi to všetky *.gpx - tie som načítal v mapsource a znova uložil, potom to fungovalo. Na toto ale žiadna hláška neupozorní, len sa nič nedeje.
Ale práca je inak intuitívna a hlavne je tam dobre vymyslená synchronizácia videa s trasou.
A do videa sa dá švacnúť relatívny výškomer!!!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale na xc jazdenie by to mohlo aj to stacit.
Karta hociaka class 10, ale max 32gb bola podporovana, ako to ma lomax neviem.
https://www.isix.cz/sportovni-kamery/
Sa s tym trochu trapim... ked napri idem na biku tak rychlost ukazuje celkom ok, no ked zastavim, tak mi tam vo videu ostane visiet rychlost napr 11km/h... neviete co robim zle?
gps data (gpx) mam z garminu Edge 510.
nejake ukazky napr tu... (nerieste prosim obsah, ten je prudko nudny)
alebo z kamery garmin na motorke:
Je to vlastnost kamery ktora to tam automaticky nahrava,
alebo tie hodnoty dodatocne davas pri editacii videa ?
pozri tento kratky navod od 48s
treba to v kamere pozapinat a potom otvorit video v gopro programe na strih, kde mas k "dispozicii" v demo mode iba 1 minutu v timeline k dispozicii
alebo este Dashware:
http://www.dashware.net/how-it-works/
Ja používam Virb editor, Dashware mi na Win 7 nejde - vyhadzuje akúsi chybu. Virb ale nemá chybu. A niektorá videá by bez toho boli dosť bez šťavy...
Len .gps z Garmin pristrojov, alebo vsetky .gps data ?
Ja mam z Brytonu data vo formate .fit, vie nacitat aj .fit data ?
Dakujem.
Changes made from version 3.1.0 to 3.2.0:
Added feature to share with Garmin Connect
Added feature to duplicate projects
Added ability to playback videos at 1440p resolution on Windows 7
Added feature to export GPX file along with edited video
Added feature to remember the timeline zoom level per project
Added ability to choose quality of exported video file
Improved handling of very large FIT files
Changed aviation force gauge unit to g's from m/s^2.
Changed to prompt the user to switch to the import page when a camera is connected
Fixed issue that could cause a hang shortly after app startup
Fixed issue with audio dropping out during clip transitions
Fixed issue when the camera is removed prior to import being complete
Fixed issue with having a photo without G-Metrix in a project
Fixed issue with volume or playback speed changes sometimes not being saved
Fixed issue with reading corrupted settings files
Nezožralo mi to všetky *.gpx - tie som načítal v mapsource a znova uložil, potom to fungovalo. Na toto ale žiadna hláška neupozorní, len sa nič nedeje.
Ale práca je inak intuitívna a hlavne je tam dobre vymyslená synchronizácia videa s trasou.
A do videa sa dá švacnúť relatívny výškomer!!!