Dnešný podvečerný výjazd. Les nad Dlhými Dielmi....pekné blato....clovek mal miestami pocit, že prešlapuje na mieste...
Treba ist este neskor. Vsetko pekne stuhnute mrazom. Mozno este 1 ci 2 noci. Ja som pred par dnami cca 20.30 v lese videl macku na strome cca v 3.5-4m vyske
Chodte zajtra rano, bude krasnych -6 dole cize tak -10 na BK
V pondelok podvecer bolo este pekne zamrznute, cely usek od Velkej luky cez Dubravsku Hlavicu az pod Devinsku Kobylu...pekne to chrumalo pod kolesami...len som sa musel potom otocit, lebo sa rychlo zotmelo.
BK chcem ist v nedelu doobeda, len neviem, ci sa este bude dat lesom. Zvyknem ist od Lesanky smerom na Kacin, a odtial lesom cez Maly Slavin...
Po Svabsky Vrch podklad bol dost mäkky, potom ten usek od tych traktorov uplne rozjazdeny a v lese taky mlazgavy...nelepilo sa, len sa paradne smykalo. Takto moc nebolo vidiet, ale ked som dosiel domov, trocha to obschlo na spodnej ramovej trubke, tak to bolo dobre zasrane....
Bikeri, najmä bystrickí, vy ktorí ste ešte nehlasovali pre náš projekt, pumptrack Laskomerská dolina, pošlite nám hlas. Budujeme to pre všetkých bike-pozitív, malých aj veľkých. Nedajme sa poraziť nejakými malými indiánmi z Michalovej. https://www.gestopremesto.sk/hlasovanie/banska-bystrica
Je to zadarmo a každý hlas pomôže.
Dnes to už bola na dlhší čas asi posledná návšteva lesa veľa blata a vody ale parádne teplo. Cez víkend to vyzerá na parádne počasie takže nejaký ten výjazd v TA3 by padol vhod.
Stále zakonzervovaný novembrovým malofatranským blatom
Attachment:
IMG_1114.jpg
Na DT Swiss nemôžem povedať krivé slovo. Výmena po piatich sezónach, lebo už nejdú úplne hladko a pritom nie sú vyhrdzavené ani pri mojom dosť častom wapkovaní. Bodaj by tak dobre zatesnili ložiská na ráme v Yeti
Stále zakonzervovaný novembrovým malofatranským blatom
Na DT Swiss nemôžem povedať krivé slovo. Výmena po piatich sezónach, lebo už nejdú úplne hladko a pritom nie sú vyhrdzavené ani pri mojom dosť častom wapkovaní. Bodaj by tak dobre zatesnili ložiská na ráme v Yeti
haha hovor mi niečo o tych ložiskách . Rozmýšlam že skusim enduro max.
Yeti považujem za ***** teda jedného z top výrobcov, som mysll že to majú s tými ložiskami viac premakané, ale voda a časté wapkovanie neprospeje ničomu, ložiská sú proste spotrebák . Mne sa veľmi páči ako ma utesnenie rámu , ložísk, sedlovky a všetkého ostatného riešené značka Whyte, nič lepšie som v tomto smere nevidel, toto považujem za ***** čo sa týka utesnenia, ale samozrejme nie len to, geometriu majú geniálnu a aj prepracovanie snáď všetkých detailov
Nemôžem povedať, že by to bolo úplne zlé, ale mohlo by to byť lepšie. Mením ich tak raz za dve sezóny, tak ako som menil aj na Reigne. Ale za tie prachy to mohli dotiahnúť lepšie. Zase v tom Colorade toho blata asi až toľko nemajú. Whyte to majú premakané, tam zase naopak vidno, že v Anglicku sa jazdí skoro stále v blate.
Jasné, to som pri Whyte až žasol ako to majú riešené a doživotná záruka na ložiská hovorí za všetko. Mne sa po dizajnovej stránke nejak moc nepáčia, ale tá geometria je brutálna. Asi jediné čo mi na tom celkom nesedelo bol až príliž nízky stred na ktorý se treba zvyknúť a naučiť sa v rozbitom teréne do kopca inak pedálovať, alebo dať kratšie kľuky. Skúšal som T130 a chytal som pri šlapaní v ťažkom teréne pedále podstatne častejšie ako na YT. Neviem či majú aj tie 29" modely rovnaký problém, je to proste daň za agresívnu geometriu a až neskutočnú rýchlosť. Na rýchlejšom najku som nikdy nesedel
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Treba ist este neskor. Vsetko pekne stuhnute mrazom. Mozno este 1 ci 2 noci. Ja som pred par dnami cca 20.30 v lese videl macku na strome cca v 3.5-4m vyske
V pondelok podvecer bolo este pekne zamrznute, cely usek od Velkej luky cez Dubravsku Hlavicu az pod Devinsku Kobylu...pekne to chrumalo pod kolesami...len som sa musel potom otocit, lebo sa rychlo zotmelo.
BK chcem ist v nedelu doobeda, len neviem, ci sa este bude dat lesom. Zvyknem ist od Lesanky smerom na Kacin, a odtial lesom cez Maly Slavin...
Ten bajk na moc blatovy vyjazd nevyzera
Takmer denne som ich stretával na tomto mieste. Zo začiatku zimy ich tam bolo asi15 ks, teraz asi 8-10 ks ...
fotené mobilom
https://www.gestopremesto.sk/hlasovanie/banska-bystrica
Je to zadarmo a každý hlas pomôže.
aj ked niesom z BB mas moj hlas...
Randal, minuly rok som tam bol asi 5-6x, este aj tu zakrutu by som nasiel
haha hovor mi niečo o tych ložiskách