Novinka -20% Orbea ALMA M50 29 bicykel, diamond carbon view
od 1 599 €
-20%
MOC 1 999 €
Výpredaj Rock Machine Thunder 29 VB detský bicykel, zelená/strieborná/čierna, poškodený lak
649 €
MOC 679 €
Výpredaj Five Ten Kestrel Lace dámske tretry, carbon/purple/core black
129 €
MOC 159 €
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mňa dnes šokovalo aj toto- Šursky les, národná prírodná rezervácia
Zial, my v normalnom state nezijeme.
Pride mi divne, ze sa tymto plundrovanim lesov nezaobera nejaky investigativny novinar. Aspon o ziadnom takom neviem. Mozno sem-tam sa mihne nejaky clanok, a tot vsjo. Karavana ide dalej.
no skoda ze som neodfotila ako to tam vyzeralo "včera" lebo to dnes=des
a nad BK je to tiez zle, takisto tam zmizol cely dalsi svah. Pod BK vlastne rovnako. A im je to uz uplne jedno, vsetky kmene nechaju lezat rovno pri ceste, je im to uz ukradnute ze to vsetci vidime a fotime.
Inak aj som zabudol, ze dnesnu noc sa meni cas, zajtra tak slnko zapadne az o 19:03
Sú to určite Štátne lesy a nie 1.Svätojurská?
mňa dnes šokovalo aj toto- Šursky les, národná prírodná rezervácia
zo stránky: http://www.1svatojurska.sk/?id=2
"Svätojurské mestské lesy obhospodaruje I.Svätojurská, akciová spoločnosť, ktorej jediným akcionárom je Mesto Svätý Jur. Vznikla v roku 1993 a odvtedy úspešne plní úlohy pri ochrane a zveľaďovaní lesa. Rozloha mestských lesov je 1212,14 ha, z toho sú produktívne lesy vo výmere 810,97 ha. V malokarpatskej oblasti sa nachádza prírodná rezervácia Jazierko a chránené vtáčie územia, kde hniezdia vtáky celoeurópskeho významu. K mestským lesom patrí i prírodná rezervácia Šúr. "
To si robia prdel.
milsu Mas recht, ide o 1. Svatojursku.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155055115460448&id=124544170447
ale co, tak korporatni zombici z Acc zabludili uz aj na TBK? no zachran sa kto mozes
inak vcera som sa ani neviem ako smykol na blate a strasne som si pri tom drbol lave stehno o hornu ruru bajku. Hned mi tam navrela pekne velka boule, myslim na tom stehne
hmmm niekto nevie vyckat kym to bude pekne jazditelne. ked to vyschne a zostanu tam ryhy tak to bude tiez zleeee
Nie je problém jazdiť za mokra, trba si vybrať vhodný terén.
Okrem ničenia singla za balta, jazda singlom v takýchto podmienkach nie je žiadna pasia a radosť, je to trápenie.