S kamošom sme opustili stále navštevovaný región Malých Karpát a Považského Inovca. Navštívili sme severnú časť Tríbeča a spoliehali sme na dosť veľa lesných asfaltiek. To sa ukázalo byť kľúčové, pretože aj keď veľa ciest v lese bolo zjazdných, bolo pár úsekov, kde to ešte jednoducho nevsiaklo (Vlčí kút-Zlatno) alebo kde to "zratrakovali" lesné mechanizmy (prvé kilometre mimo asfaltu za Sočianskou asfaltkou).
Tá hodinka navyše je
Dnes som stihol aj po kostoloch pobehať Sádok - Na Kostolici - Chrásty - Bučiny - Klížske Hradište - Vrchhora - Plešovica - Kolianová - Stracová ...
Trip Dist: 59,05 km
Ride Time: 3:30:15
Avg Speed: 16,85 km/h
Max Speed: 47,93 km/h
Altitude Up: 1 238m
Temperature: +7,9°C
PS: vie niekto o tom kríži na piatej fotke? GOOGLE mi nevie nič povedať
Na tom mieste nám plot zvernice pokazili naj trailík široko - ďaleko
Lubik, vyzerá to, že mal chalanisko do konca roka podnájom v zlatých moravciach, odkiaľ aj bol. Na facebooku mu ľudia píšu RIP, ale žiadne detaily.
Ešte dodám, dúfam, že vieš, že v hentých horách záhadne miznú ľudia? Ja som sa to dozvedel až potom, keď som tam v zime stanoval.. https://www.google.co.uk/search?q=Tribec+zahadne+zmiznutia&oq=Tribec+zahadne+zmiznutia
tiez nam tu jedneho krasneho dna takto plotom odrezali asi najkrajsi zjazd pre nas XC-karov aky sme tu mali a odrezali mi jednu z najoblubenejsich tras.
tiez nam tu jedneho krasneho dna takto plotom odrezali asi najkrajsi zjazd pre nas XC-karov aky sme tu mali a odrezali mi jednu z najoblubenejsich tras.
Máš na mysli oboru v cez Striebornicu, Jankov vŕšok a Holý vrch?
Ráno som si bol omrknúť obľúbenú trasu v Nízkych. Opäť ďalšie kusy lesa preč By ma zaujímalo prečo drancujú aj nad 1300 m kua to už fakt nulový cit k prírode.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnes som stihol aj po kostoloch pobehať
Sádok - Na Kostolici - Chrásty - Bučiny - Klížske Hradište - Vrchhora - Plešovica - Kolianová - Stracová ...
Trip Dist: 59,05 km
Ride Time: 3:30:15
Avg Speed: 16,85 km/h
Max Speed: 47,93 km/h
Altitude Up: 1 238m
Temperature: +7,9°C
PS: vie niekto o tom kríži na piatej fotke? GOOGLE mi nevie nič povedať
Na tom mieste nám plot zvernice pokazili naj trailík široko - ďaleko
Ešte dodám, dúfam, že vieš, že v hentých horách záhadne miznú ľudia? Ja som sa to dozvedel až potom, keď som tam v zime stanoval..
https://www.google.co.uk/search?q=Tribec+zahadne+zmiznutia&oq=Tribec+zahadne+zmiznutia
Máš na mysli oboru v cez Striebornicu, Jankov vŕšok a Holý vrch?