nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Santiano Na belgických cestách vyhral v stredu
to som nevedel
Vsak je vitaz monumentu Milano - San Remo 2016
Pred nim v pocte vitazstiev nie je nikto v jeho veku, Bouhanni je o rok starsi, Kittel s Vivianim o tri, ostatni su tridsiatnici a viac. Sagana neratam, ten je ina kategoria. Greipel mal v jeho veku okolo 30 zarezov, Kittel okolo 50, takze by som netvrdil, ze Demare ako sprinter toho moc nedokazal. Navyse sa profiluje ako odolny sprinter, takze ma sancu na pretekoch, kde Kittel nema narok.
Ale ako. Vraj sa dotiahol za autom po pade.
Aj ja som dobry ked nepride top 10. Ale beriem to. Nechcem mu krivdit len ja ho nejako nevnimam ako favorita na vitazstvo
Toto som nasiel na cyklo-info.sk.
OZNAM
ZÁJAZD NA OKOLO FLÁMSKA
Žilinská partia okolo Petra Zánického sa chystá na veľkonočný zájazd od 30.3. do 2.4. na preteky Okolo Flámska autobusom aj s ubytovaním. Uvoľnili sa im dve miesta, ak by ste mali záujem pridať sa, píšte na túto adresu: [email protected], prípadne telefonujte na číslo 0908 930 083.
Ja som sa mu nesmial. Opakujem - v kazdych pretekoch, v kazdej etape zakonite niekomu pripadne druhe miesto. Cim sa toto druhe miesto lisilo, ze az tak emotivna reakcia?
. Ja som to sledoval pocas soferovania po D1. Mala 1r v sedacke plakala akoby ju rezali ,ze som jej prerusil pesnicky tak som mal poslednych 7km rev. Ale ked vyhral tak som zreval yeeees az jej vybehli oci a prestala.