Riaditká Ritchey Superlogic, Nemci asi menšiu krabicu nemali, no rýchlosť dodania bike24 ma prekvapila. Objednával som v pondelok večer okolo desiatej a včera doobedu doručené
A dnes zo Suncycle došiel aj predstavec no namiesto C 260 ( aj vo faktúre to je ) došiel C 220
mne sa lubi ako chvália vsetci bike 24 ale ked som z tade ja objednával tak len to co mali skladom a aj tak som dlho cakal kym to odoslali, domrvili mi objednavku takze som posielal naspat a zase cakal a ked som sa stazoval tak mi ponukli postovne zadarmo na dalsiu objednávku fail
Chcel by som vidieť cyklistu , čo si toto kúpi Možno taký "cyklista " čo kúpil bike v Tescu
Ja som kúpil bike v Tescu. A bol to jeden z najlepších kaufov v živote. Je pravda, že odvtedy som poriadny bike v Tescu nevidel. A pumposedlovku by som asi nekupoval ale ako invencia je to podľa mňa dobré. Asi nie pre MTB ale v segmente mestských bicyklov by sa to mohlo chytiť ak by bola súčasťou nového biku.
Niekedy pre desiatimi rokmi takéto pumpsedlovky sériovo osadzovali do Dahon skladačiek - jednak sa tam v pohode vošli, lebo tá sedlovka má priemer hádam 5cm a aj som to považoval za celkom dobrú vychytávku. Akurát že kým som sa rozhýbal, tak už ich sériovo montovať prestali.
Jasné , že na to má každý z nás iný pohľad . Na žiletke mám pumpu v držiaku pod košíkom na bidón , na mtb v ruksaku a keby som mal mať bike do mesta na krátke presuny s tým , že ho hocikde zamknem bez toho, aby som mal nejakú väčšiu starosť , že mi niečo z neho bez náradia hocikto odmontuje. Bol by bez rýchloupinákov . No a pri nejakých 1-3 km presunoch by som vôbec nenosil so sebou pumpu , lepenie , dušu a kľúče . Možno je niekto taký , čo nechce aby ho pri jazde do obchodu a späť nič neprekvapilo , tak nosí so sebou aj nitovačku
Ale každý produkt si nájde svojho majiteľa čo ho kúpi, dokonca aj ten zbytočný
Keď tak lacno vedia napr. v Tescu predať bike, tak by ho tam mali aj tak lacno zoservisovať , ale to už nerobia . Alebo radšej vymeniť
mne sa lubi ako chvália vsetci bike 24 ale ked som z tade ja objednával tak len to co mali skladom a aj tak som dlho cakal kym to odoslali, domrvili mi objednavku takze som posielal naspat a zase cakal a ked som sa stazoval tak mi ponukli postovne zadarmo na dalsiu objednávku fail
No vidis, mne dokonca dali este zlavu na uz zlavneny tovar 3%, co pri 1000€ objednavke je uz slusna suma. A to len ako ospravedlnenie za problemy s platbou cez Paypal. Pricom chyba nebola na ich strane, ale Paypalu a ziadnu zlavu som neziadal. Reagovali promptne telefonicky aj mailom.
Mam u nich konto niekolko rokov a vzdy som bol vo vysledku spokojny.
No vidis, mne dokonca dali este zlavu na uz zlavneny tovar 3%, co pri 1000€ objednavke je uz slusna suma. A to len ako ospravedlnenie za problemy s platbou cez Paypal. Pricom chyba nebola na ich strane, ale Paypalu a ziadnu zlavu som neziadal. Reagovali promptne telefonicky aj mailom.
ja ked som in pisal ze sa dali zohnat lacnejšie (lebo tam maju price match) a kupoval som u nich takmer o 100e drahsie len kvoli overenemu obchodu a aj tak boli problemy tak napisali ze nech poslem link. som poslal a ospisali ze nie ako u mna fakt bieda a tiež to robilo cez 500e
za mňa Bike 24 tiež OK, prvá objednávka, cez víkend objednané, v utorok (čakalo sa na prijatie platby cez paypal) odoslané a vo štvrtok večer som už montoval nové veci...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to bolo iba na 3sec
A dnes zo Suncycle došiel aj predstavec no namiesto C 260 ( aj vo faktúre to je ) došiel C 220
Ja som kúpil bike v Tescu. A bol to jeden z najlepších kaufov v živote. Je pravda, že odvtedy som poriadny bike v Tescu nevidel. A pumposedlovku by som asi nekupoval ale ako invencia je to podľa mňa dobré. Asi nie pre MTB ale v segmente mestských bicyklov by sa to mohlo chytiť ak by bola súčasťou nového biku.
Ale každý produkt si nájde svojho majiteľa čo ho kúpi, dokonca aj ten zbytočný
Keď tak lacno vedia napr. v Tescu predať bike, tak by ho tam mali aj tak lacno zoservisovať , ale to už nerobia . Alebo radšej vymeniť
ja ked som in pisal ze sa dali zohnat lacnejšie (lebo tam maju price match) a kupoval som u nich takmer o 100e drahsie len kvoli overenemu obchodu a aj tak boli problemy tak napisali ze nech poslem link. som poslal a ospisali ze nie
celkom výrazná zmena vo vzorke
Už bolo na čase 😊