Cize okolo 10tej pri lidli?Nwm,ci mas este moje cislo...
Ked budete pri Tn,napis mi a ideme na to.To plati aj pre dalsich,co by sa chceli pridat
0915 859 156
Kaprak díky moc za dnešný skvelý pojazd, užili sme si to parádne! Síce sme nelámali konáre nad hlavami pri skokoch ako EGLIL, ale “dráha” stála za všetky drobné.
Vidím to tak, že tento rok sa este určite vrátime, máte to tam fajnové. Henry33 hoď aspoň jednu foto, nech to nevyzerá, že sme iba tlačili
Maju to tam prekrasne krasne, (dozvuky su stale aj u mňa), aj som si na Vas spomenul, ked ranno pršalo. Lukaš spominal že mate prisť. Prepačte za tie konare, (chcem sa tam a ja, isto vratiť )
Sranda, lebo Kaprak tvrdil, že je to suchšie dnes ako včera s vami. Nám celý deň nepršalo, trochu fúkalo, inak super počasie. Začalo mrholiť až poobede po 16tej, keď už sme vlastne stáli pri aute
Hej, je to super nastavené, chcelo by to viac krát potočiť a vyjazdiť sa na tých skokoch... nádhera..
Tak to ste mali ine stastie. V MT celkom dost lejaky dnes. Kaprak kobuk dolu ty nezmar obecny. Ja dnes citim cele telo. Toto bol prvy poriadny pojazd tento rok a hned to citit. Chalani, pridajte dake dáta
Super bolo kaprak je sprievodca cislo jedna to uz sa overilo viacej krat, dikes. Nabuduce to uz dame na jeden den nech ho tolko nenicime. A cakame vas aj na TBK niekedy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://m.facebook.com/events/169698016992875?ref=content_filter
Ked budete pri Tn,napis mi a ideme na to.To plati aj pre dalsich,co by sa chceli pridat
0915 859 156
asi musim casom dokupit nejaky skakaci
Vidím to tak, že tento rok sa este určite vrátime, máte to tam fajnové. Henry33 hoď aspoň jednu foto, nech to nevyzerá, že sme iba tlačili
Hej, je to super nastavené, chcelo by to viac krát potočiť a vyjazdiť sa na tých skokoch... nádhera..