Keď v nejakom lepšom kopci pôjdeš zo sedla, tak Ti tam tá kapsa určite bude zavadziať . Ja by som radšej košíky a bidóny poriešil , bo na žiletku asi batoh s hydrapakom nenosíš a piť treba . Bike je v pohodke
Ďakujem.
chlopi, ale veď je tam poznámka testride. - bidon bol vo vrecku.
B-rh-positivo: Košíky sú doma iba modro čierne, to sa k červeno čiernemu biku príliš nehodí, budú nové. A tá kapsička na TT - jazdím tak vyše roka, nema problema - a boli aj trošku kopčeky. Tak blbo vyzerá, lebo je otvorená, teda veko je zdvihnuté. Normálne výška vychádza zarovno predstavca, a takmer nepresahuje top tube čo sa šírky týka.
GZA - áno, je to ten zlacnený na 1100 - budget nepustil (a to som sa pôvodne mal zmestiť do 800-900 - bude musieť byť bokovka na zrovnanie cashflow).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
chlopi, ale veď je tam poznámka testride.
B-rh-positivo: Košíky sú doma iba modro čierne, to sa k červeno čiernemu biku príliš nehodí, budú nové. A tá kapsička na TT - jazdím tak vyše roka, nema problema - a boli aj trošku kopčeky. Tak blbo vyzerá, lebo je otvorená, teda veko je zdvihnuté. Normálne výška vychádza zarovno predstavca, a takmer nepresahuje top tube čo sa šírky týka.
GZA - áno, je to ten zlacnený na 1100 - budget nepustil (a to som sa pôvodne mal zmestiť do 800-900 - bude musieť byť bokovka na zrovnanie cashflow).
A ja rozmyslam kde to je ved medzi hrachoviste a visnove
Oba super ale ten čierny (klasik) mňa osobne ohúril viac.
O výbave sa baviť nebudeme