nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Tie kilometre sú len obrazne. Posledný taktický ťah, ktorý som nie celkom pochopil bolo obetovanie Ossa, keď QS tam mal 3/4 jazdcov, Astana 3...
A co Trek? Maju Pedersena na 2. Mieste... ako je toto len mozne... hmmm
Vsetci chytali Sagana, namiesto toho, aby chytali Nikiho... to sa stalo a to je tak cele.
V klasikách nie je dôležité len to, kto je ako dobrý v stúpaniach, ale aj kto vie byť dobrý tempár. Tým Terpstra určite je, no Sagy...
Sagan nie je tempar?? Pozri si Flandry 2016. Navyše počas Paterbergu stiahol 14s.
Pozri si zaznam Peter nastupoval aj za O. Qwaremont. Nie len Paterbergu. Ale dotiahli sa Gilbert a Stybar.
Na O. Qwaremont na pave isli veelmi vysoke tempo Benoot a Vanmarcke. Tam sa asi tiez nedalo odist. Ved tam tusim utrhli aj Kwiatka
Inak Luke Rowe DSQ - dosť kruté na to, že išiel technicky po ceste...
Quick step hra na tychto klasikach s menami ako Terpstra, Styby, Gilbert, skratka uplne inu ligu a ak niekto z nich nevyhra, tak sa to da u nich povazovat skoro za neuspech a nezvladnutu taktiku. V minulosti sa im to este "darilo" kazit pomerne casto, ale teraz im proste ide karta.
Oss by nemal na to chytať tieto všetky nástupy, Sagan už duplom, keďže v tom momente by daný Lidlák ťahať prestal. Tak to spravili na to že Oss dá tempo z ktorého nastupovať nebude nikto a potom budú dúfať že potiahne aj nejaký ďalší tím. Len zvyšok nejak dnes ...
moje zbozne skromne prianie
Ja si fakt nemyslím že to dnes Bora spravila nejako veľmi zle. Nerátať QS boli rozhodne jedny z lepších tímov. Lidláci sú ale túto jar niekde úplne inde ako zvyšok.