kopti: a vies ty, co vlastne chces ? jazdis enduro bike a chces na to praskat RR.... podla mna zla volba
ak nechces do plastov strkat vela penazi... kludne vyskusat schwalbe albert sport v sirke 2.25'' (plast stoji do 500 korun)
Mudro Davhan hovorí. Pokial jazdíš enduro, a preferujes ozaj že enduro styl jazdy, vyber tratí a lokalít tak je RR zla volba. Ty sám potenciál ktorý má ten plášt nikdy nevyužiješ a na druhej strane to co k enduro jazde by si potreboval ti RR podal mna neposkytne.
a konieckoncov tiež nechápem prečo sa tu niak roztrhlo vrece so swalbe. niekto povedal že sú dobré a terazich všetci kupuju. Ked na trhu je vela iných lacnejších a pre daného jedinca využitelnejších plastov
Tebe konkretne na enduro odporúcam IRC Mythos alebo IRC Mythos II, váhovo obstojné, cenovo taktiež(kolo 800,-) s perfektými jazdnými vlastnosťami na každom povrchu. Prosto ***** plášte.
heh, kazdy si omiela len to svoje, to sa mi paci
kopti ako som ti uz napisal, NN vpredu (2,1" alebo 2,25") + velociraptor vzadu (2,1") a nemas co riesit
do zadu si daj kludne michelin xcr mud. ma vyborny zaber aj na suchu v terene. jazdim ho od minulej jesene, celu zimu a az do teraz mam na na nom cca 3550 km. cca 60 - 70 % asfalt, a zvysok blato, strk a sneh. drzi vyborne. dopredu vsak neodporucam. ma vyborny zaber ale nedrzi dobre stopu. vpredu uz mam nobby nic. tak uvidim, ako sa bude tvarit vychvalovany schwalbe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dopredu bud tiez Smart Sam 2.1 alebo ten RR EVO 2.1 2008
podla terenu a pouzitia si predny mozes vymienat
aj trieda Albert je velmi dobra ci uz vo verzii 2.1 alebo 2.2
ak nechces do plastov strkat vela penazi... kludne vyskusat schwalbe albert sport v sirke 2.25'' (plast stoji do 500 korun)
Mudro Davhan hovorí. Pokial jazdíš enduro, a preferujes ozaj že enduro styl jazdy, vyber tratí a lokalít tak je RR zla volba. Ty sám potenciál ktorý má ten plášt nikdy nevyužiješ a na druhej strane to co k enduro jazde by si potreboval ti RR podal mna neposkytne.
a konieckoncov tiež nechápem prečo sa tu niak roztrhlo vrece so swalbe. niekto povedal že sú dobré a terazich všetci kupuju. Ked na trhu je vela iných lacnejších a pre daného jedinca využitelnejších plastov
Tebe konkretne na enduro odporúcam IRC Mythos alebo IRC Mythos II, váhovo obstojné, cenovo taktiež(kolo 800,-) s perfektými jazdnými vlastnosťami na každom povrchu. Prosto ***** plášte.
alebo hocico rychlejsie ako kenda nevegal co mam teraz
kopti ako som ti uz napisal, NN vpredu (2,1" alebo 2,25") + velociraptor vzadu (2,1") a nemas co riesit
co ti ja viem...
nooo ja viem ale ty zistis...
nie som isty ci je to uplne best vyber.
okrem toho ze ten plast je sialene zavazie ma to este ako bonus navyse brutalny valivy odpor.
takze ak planujes jazdit sposobom "na kopec sa vyveziem lanovkou dole si to uzijem a autom idem prec" tak je ten plast jak vino.
(takmer nezaujaty nazor priemerneho turistu)
pamataj, kopti chce jazdit XC/enduro