nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
(BTW v kat Masters A sme za cely cup startovali 2, v B-cku boli 4, a Elitacok bolo 11, takze chlapi je to na vas, trochu motivovovat vase krasne polovicky, ktore vam robia na pretekoch servis a cakaju vas pri autach, aby sa tiez zapojili
http://www.ceskatelevize.cz/sport/exkluzivne-na-ct-sport/372278-postupem-casu-se-muzu-hybat-cim-dal-tim-vic-raduje-se-vakoc/
a nie jak bolo na neviem uz ktorom etapaku ze pol pelotonu si povie ze ma v prdeli limit a valaju sunky a organizator sa ich boji vylucit
super, len nech sa to deje aj na velkych etapakoch, nech im to tak lahko neprechadza.
osobne som uz viackrat videl ako slovenski ziletkari prechadzaju zavrete rampy v Rakusku, kym ja som tam cakal jak ch*j. Ok, takito hobbici nech si robia co chcu, teda pokial ich nezrazi vlak, ale profikom take nieco nesmie prejst, aj keby to urobil Sagan ci Froome na TdF.
"He always tries to benefit from the work of other teams. There is nothing wrong with that, but then you do not have to say afterwards 'they do not work with me'."
Je asi rozdiel nechať pracovať iné tímy, keď je v skupine sám a niektorí sú tam po dvoch-troch. To si ako Boonen predstavuje, že Sagan bude striedať s domestikmi a na konci súperiť s favoritmi? Otázka znie, ako spolupracujú favoriti so Saganom, keď sú tam pokope len adepti na víťazstvo. Bonnen týmto u mňa klesol...