chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ? )
k tomu mam zaujimavu skusenost inak.... doma kolesa tlak drzia aj niekolko tyzdnov.... potom vezmem bajk do roboty, cely den je v aute a ked pridem na Potocnu do Race, plaste ledva ledva 1,0 ATM.... vzdy ma zachranil Dano5 ... vdaka ..... neviem ci to bude teplotou v aute ktora moze v lete mat aj cez 50*C neviem..... ked pridem domov, tlak je zasa OK..... pritom som ten tlak pred odchodom z domu kontroloval vzdy....
.... druha vec .... na videu je Maxxis HRII.... na prednom kolese bol v pohode, hodil som ho na zimu dozadu a cista uzovka.... nechapem.... obuty, vyzuty, potoceny 4x, patky pekne sadli.... este som si dal robotu vsetky zbytky stareho zaschnnuteho mlieka ocistit z patiek.... nechapem.... koleso je OK, vycentrovane
... na stvrty pokus po sebe sa nedivim.... hej, mam (pojde dole a riesim nahradu) ..... uz som bol bezradny... aj naopak hazde rovnako .-) ........ a to som medzitym skusil jeden DHF co som vyzul vlani na TBK ci nebude hadzat menej .... cisto novy a tiez skoncil jak uzovka.... a to na ani na jednom nieje vidiet nic ani zvonka, ani zvnutra, nikdy neboli seknute ....
najst spravny tlak nieje problem - problem ho je udrzat
Micheliny držali tlak lepšie, teraz čo mám Maxxisy 3C EXO, sú subjektívne lepšie, ale zas púšťajú. Doteraz som to robil tak, že som fúkal cca 25psov dozadu a 20psov dopredu a počítal s tým, že to počas dní postupne klesne (prišli mi pri týchto hodnotách tvrdé). Ak budem chcieť udržať tie nižšie tlaky, tak asi budem musieť kontrolovať pred každou jazdou....
Mne zas vidlica v chladnom počasí výrazne stráca tlak, hlavne po presunoch s bikom na streche auta, v lete je to v pohode
Viac-x som tu cital,ze utahujete ventily kombinackami,pripadne vam nesiel ventil povolit v terene hoci bol utiahnuty len rukou,no zavit bol zalepeny.Odporucam tuto vecicku,je mala,lahka,stoji cca euro v znamom cinskom obchode.
Dnes som mal deň keď mi karma ukázala že ju netreba pokúšať 😂. Najprv pad pri preskakovaní ani nie 10 cm stromčeku.
Potom som podfúkol predný bezdušák tak, že som si spravil prechádzku zo 5 km na Bystričku asi z polovice zjazdu po zelenej. Minule som kamošovi vravel, že dušu náhradnú nenosím, lebo som 4 roky nemusel nič riešiť 😂😂😂. A najhoršie, že nasratý môžem byť akurát na seba. Dušu som si nevzal, tlak tiež až moc nízky na ten 20 mm ráfik.
A kde bol problém? Fúkal si pumpou, či bombičkou? Plášť zišiel z celého obvodu? (preto v teréne nikdy nesfukujem [ani kolesá, ani vidlicu, ani tlmič keby som ho mal], keďže to neviem ustriehnuť, buď by som sekol dušu, alebo vyzul plášť )
si si vychutnal jesennu prirodu vravis dusu nosim na rame, ked idel daleko mam este jednu v batohu - raz som sa presiel 13km, odvtedy som vzdy pripraveny
Ako ho zožulo, tak sa medzi päťku a rafik dostala hlina. Ako som sa to pokúšal vyčistiť nech cez to nefučí, tak zišiel cely a už som ho pumpičkou nenafúkal. Duša by tento krát pomohla. Hodím ju zase do ruksaku, až toľko neváži.
Viac-x som tu cital,ze utahujete ventily kombinackami,pripadne vam nesiel ventil povolit v terene hoci bol utiahnuty len rukou,no zavit bol zalepeny.Odporucam tuto vecicku,je mala,lahka,stoji cca euro v znamom cinskom obchode.
dnes 1cm diera - po zastaveni som otocil koleso dierou dolu aby stieklo mlieko a zalepilo - vobec ma nenapadlo pozriet aka je diera velka a rychlo ju zapchat aspon prstom a porozmyslat co dalej samozrejme kym som sa spamatal vacsina mlieka vonku, plast sfuknuty, patky odskocene - neviem preco mi nedrzia po vyfuknuti patky. to ze mam so sebou aj knoty ma napadlo az ked som tam pchal dusu - poradili by mi vobec pri takejto diere (samozrejme keby ostali patky na mieste)? no a na zaver - ked som mal konecne nafukane, pri odsrobovani hadicky od pumpy som vysroboval aj ventil - takze som si fukanie zopakoval cisty amater
inac nieco podomnou chrumalo a zrazu rana - bolo tam dost bukvic - ze by sucha supka z bukvice https://c1.staticflickr.com/3/2581/3953619370_6c37e1f4e1_b.jpg mohla takto rozrezat plast?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
.... druha vec .... na videu je Maxxis HRII.... na prednom kolese bol v pohode, hodil som ho na zimu dozadu a cista uzovka.... nechapem.... obuty, vyzuty, potoceny 4x, patky pekne sadli.... este som si dal robotu vsetky zbytky stareho zaschnnuteho mlieka ocistit z patiek.... nechapem.... koleso je OK, vycentrovane
Micheliny držali tlak lepšie, teraz čo mám Maxxisy 3C EXO, sú subjektívne lepšie, ale zas púšťajú. Doteraz som to robil tak, že som fúkal cca 25psov dozadu a 20psov dopredu a počítal s tým, že to počas dní postupne klesne (prišli mi pri týchto hodnotách tvrdé). Ak budem chcieť udržať tie nižšie tlaky, tak asi budem musieť kontrolovať pred každou jazdou....
Mne zas vidlica v chladnom počasí výrazne stráca tlak, hlavne po presunoch s bikom na streche auta, v lete je to v pohode
Potom som podfúkol predný bezdušák tak, že som si spravil prechádzku zo 5 km na Bystričku asi z polovice zjazdu po zelenej. Minule som kamošovi vravel, že dušu náhradnú nenosím, lebo som 4 roky nemusel nič riešiť 😂😂😂. A najhoršie, že nasratý môžem byť akurát na seba. Dušu som si nevzal, tlak tiež až moc nízky na ten 20 mm ráfik.
Ja som si na to kúpil tieto kombinačky
http://www.dsauto.sk/klieste-kombinovane-mini-120-mm
inac nieco podomnou chrumalo a zrazu rana - bolo tam dost bukvic - ze by sucha supka z bukvice https://c1.staticflickr.com/3/2581/3953619370_6c37e1f4e1_b.jpg mohla takto rozrezat plast?