aky dlhy usek je takto vyborne upraveny? Btw, predpokladam, ze ked uz maju cestu, tak budu v hospodareni pokracovat dalej a este vo vacsom rozsahu ako doteraz.
Zdravím páni, otázočka na Vás. Cez víkend sa chystáme s priateľkou na výlet do Terchovej, v piatok okolo obeda Jánošíkové diery a v sobotu/nedeľu by sme chceli čo to pojazdiť po okolí.
Nemáte nejaké tipy na nejaké pekné traily/chodníčky s dychberúcimi výhľadmi, pri najlepšom pomere šliapania do kopca a jazdy z kopca? nech mi nebúcha palicami o hlavu, keď ju budem ťahať kade tade. Počul som, že hrebeňovky sú tam parádne, ako to tam je s blatom/snehom? schne to alebo na niektoré miesta neodporúčate ísť? Priateľka je celkom schopná, terénu sa prispôsobí, keď tak prenesie Ak by ste mi vedeli dať dajaký tip, ideálne aj s nejakou mapkou, gps, prípadne aspoň styčné body. Ďakujem moc
Ahojte, viete mi prosím poradiť nejakú peknú lokalitu v rakúsku na bike a turistiku? Ideálne tak do 500km zo Žiliny, úplne ideálne ak by ste mi odporučili aj ubytko ktoré máte odskúšané. Asi je to trochu mimo tému ale kto iný by mi mal pomôcť keď nie krajania .. pokojne do správy nech to tu nezahlcujeme .. diky
ďakujem, aj keď som dúfal v niečo podané z osobných skúseností, nejaké vodítko akých farieb chodníkov sa držať a podobne. Lebo Terchová-Zázrivá-Hoľa mi moc nepovie :/
Oficialne cyklotrasy si vies pozriet napr na cykloserveri (tipujem, ze tie ta nezaujimaju) a neoficialne traily z okolia Ziliny su vsetky na trailforks, odkial si stiahnes aj GPX. Vsetko do 1000mnm je momentalne v letnych podmienkach, na MF hreben treba este par dni pockat.
na Endure nestretneš peších ale tak aj Hradný je pekný easy koreňový singláčik...i keď vlastne ten čo ja myslím sa volá Korienky...na Hradný sa teraz nedostaneš, tam sú popadané stromy...
korienky su pekne ale kratke +velka sanca ze tam stretnes pesich,na zaciatku hradneho su popadane stromy ako pise katko a Enduro je stejne najlepsi
BTW bol som na tom Sacnom a je to komplet prejazdne...boli asi 2 snehove machule ktore bolo treba potlacit dokopy cca30m, modra do Visnoveho sucha az sa prasilo,za konskou ritou treba preniest 3stromy inac naparadu a myslim ye by sa kludne dalo ist aj hore na Mincol
na Mincol by sa urcite dalo ist, ale z neho hreben do strecna by som neskusal. Minuly rok som sa predieral dorezany v kratasoch v zamrznutom snehu a pritom z mincola vyzeralo vsetko ciste a suche 😂
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nemáte nejaké tipy na nejaké pekné traily/chodníčky s dychberúcimi výhľadmi, pri najlepšom pomere šliapania do kopca a jazdy z kopca? nech mi nebúcha palicami o hlavu, keď ju budem ťahať kade tade. Počul som, že hrebeňovky sú tam parádne, ako to tam je s blatom/snehom? schne to alebo na niektoré miesta neodporúčate ísť? Priateľka je celkom schopná, terénu sa prispôsobí, keď tak prenesie
ďakujem, aj keď som dúfal v niečo podané z osobných skúseností, nejaké vodítko akých farieb chodníkov sa držať a podobne. Lebo Terchová-Zázrivá-Hoľa mi moc nepovie :/
Celý čas som Ti veril, že to stihneš
BTW bol som na tom Sacnom a je to komplet prejazdne...boli asi 2 snehove machule ktore bolo treba potlacit dokopy cca30m, modra do Visnoveho sucha az sa prasilo,za konskou ritou treba preniest 3stromy inac naparadu a myslim ye by sa kludne dalo ist aj hore na Mincol