Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
Neriešil by som to, ak by som to nevidel pár mesiacov dozadu v nejakej FB skupine v súvislosti s krádežami, ale už to neviem nájsť. Tak skúšam tu, či niekto z miestnych nevie o čo ide.
Moja logika je: mám jeho tel. číslo, pre fízla robota na 1 deň, určite bude vedieť ukázať bločky a vysvetliť odkiaľ má desiatky bajkov, nebude tam žiadny v pátraní a ja budem kludne späť.
Alebo tam prídu a nájdu samé lopky a ja budem kludne spať .
Ale môžno ho tu niekto z BA pozná a je to legit obchodník a zaručí sa zaňho .
Ak ti mozem poradit, podavaj trestne oznamenie na prokurature nie policii. Ale toto je varenie z vody. Na domovku treba sudny prikaz, jedno oznamenie vycucane z prsta na to nepostaci. Musel by si vediet, ze tam ma aj nejaky kradnuty, nie len spekulovat. Toto co popisujes funguje trochu inak a na SK sa to zial ohladom bikov v podstate nerobi. Inak povedane PZ nema ludi, ktori by sa specializovali na zlodejov bicyklov a aj preto sa u nas tak kradnu. Mozno peticia a medialny tlak na zriadenie takych pozicii by pomohli veci posunut, zvlast v dnesnej dobe. Ale jedno trestne oznamenie to je nic.
Sú ľudia, čo nakupujú bajky napr. v bazároch v Holandsku a kšeftujú s nimi podobne, ako niekto vozí ojazdené autá. Kradnuté nemusia byť, otázne je, či to robí celé na legálnej báze, živnosť, dane, atď. Však sa ho opýtaj...
Podľa mňa je to nevyhrata vojna,asi by som to neriešil polícii nestačí aj keď máš rukolapny dôkaz.Oni seru na kradnuté bájky.Jedine že si syn poriadneho pohlavara.
Ja mam znameho jedneho, fajn clovek. Isiel k policii a po dvoch rokoch odisiel. Dovod, nechcel sa pridat k tomu ako to tam funguje a bolo mu naznacene aby radsej sam odisiel.
Bol ukradnuty karbonovy bike Ghost Lector 8 2016 , pred 2 tyzdnamy menina zcela sada na 12 rychlostnu kazetu Sram , bike ma poskrabanu radiatku , velkost XL
Ahojte, našiel som bicykel opretý o barák. Nezamknutý s defektom tam bol minimálne hodinu opretý.
Je odnesený na obvodnom oddelený PZ Dúbravka.
ZN: pre identifikáciu na obrázku chýbajú nejaké veci + obsah kapsičky. Resp. doklad s výrobným číslom.
Inovatori boli vzdy povazovani za divnych. Mal by si byt preto polichoteny. Ono, su dva typy lenivych ludi. Inteligentni lenivci, kam patria inovatori a hlupaci, napr. lopkar, ktory na majitelovo stastie, odlozil ukradnuty bicykel s defektom k domu. Hmm, a mozno bol predsalen chytrym. Bicykel s defektom moze predstavovat aj brzdu pri uteku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Moja logika je: mám jeho tel. číslo, pre fízla robota na 1 deň, určite bude vedieť ukázať bločky a vysvetliť odkiaľ má desiatky bajkov, nebude tam žiadny v pátraní a ja budem kludne späť.
Alebo tam prídu a nájdu samé lopky a ja budem kludne spať
Ale môžno ho tu niekto z BA pozná a je to legit obchodník a zaručí sa zaňho
nevedia vysetrit vrazdy a milionove danove podvody takze nejake bicykle asi nikoho netrapia
Je odnesený na obvodnom oddelený PZ Dúbravka.
ZN: pre identifikáciu na obrázku chýbajú nejaké veci + obsah kapsičky. Resp. doklad s výrobným číslom.
Kontakt:
Obvodné oddelenie PZ Dúbravka
Saratovská 24/A, 841 02 Bratislava
Telefón 09610 34805, 02/6436 0786
Podľa môjho názoru je bicykel kradnutý a zlodej dostal defekt, tak ho oprel o barak
Lenivosť je jedna zo základných ľudských vlastností. Je hybnou silou pokroku.
init ty chceš povedať, že som divný?