posledný komentár: 28. 7. 2026 o 22:18
posledný komentár: 28. 7. 2026 o 22:18
Výpredaj -14% Cannondale Synapse Carbon 2 RL bicykel, beetle green
2 999 €
-14%
MOC 3 499 €
Výpredaj -15% Pinarello Dogma F Dura-Ace Di2 VISION METRON 45 SL DB bicykel, svetlomodrá/čierna
11 490 €
-15%
MOC 13 490 €
Výpredaj -26% BMC Teammachine SLR FIVE bicykel, arctic silver/black
3 099 €
-26%
MOC 4 499 €
Výpredaj Giant TCR Advanced Pro 0 Di2 bicykel, ocean twilight/glare chrome
5 099,90 €
MOC 6 599 €
-15% BMC Teammachine SLR THREE bicykel, sparkling blue/brushed alloy
3 999 €
-15%
MOC 5 599 €
Výpredaj Novinka -8% Raymon Arva Ultra bicykel, rubyred/carbon
4 849 €
-8%
MOC 5 299 €
Akcia -33% GHOST Nirvana Universal 27.5 bicykel, navy blue/dirty blue
1 199 €
-33%
MOC 1 799 €
Akcia -9% GHOST KATO Universal 27.5 bicykel, black/bright blue gloss
od 639 €
-9%
MOC 889 €
-27% DEMA RAVENA 5 29 dámsky bicykel, anthracit/light grey
409 €
-27%
MOC 559 €
Výpredaj -27% Marin San Quentin 2 27.5 bicykel, modrá/čierna, poškodený lak
1 099 €
-27%
MOC 1 499 €
Výpredaj -15% Superior XP 9.2 29 bicykel, matte carbon/red carbon
1 749 €
-15%
MOC 2 049 €
Výpredaj Novinka Superior XC 6.5 MS 29 dámsky bicykel, gloss black/copper
819 €
MOC 939 €
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Konecne uz chodim si chcel povedat. Po tom mordore co tu furt bol. A musim trenovat lebo v maji sa kona do prace na bicykli a som nasadeny do prvej linie na zbieranie km.
Navyse som pozadu za minulym rokom.
Paci sa mi ze stale snivas
Pozadu za minulym rokom, mas na mysli v celkovo najazdenych kilometroch ? Ja som zas popredu (po dnesku 1970km
No jo, som vecnym rojkom
Urcite tu sutaz nevyhrame, ale chceli by sme byt lepsi ako minuly rok. Su tam aj taki co jazdia "vraj" do prace 50km tam a 50km spat kazdy den. Kontrolovatelnost minuly rok bola taka nijaka. Tento rok slubuju nejake vylepsenia ale tak uvidime.
U nas v prvom time kde sme styria to mame traja cca 15km a jeden cca 20km cize dokopy asi 65km za jednu cestu resp 130 km za den za skupinu. Nepredpokladam ze budeme jazdit kazdy den kedze kolegovia tiez obcas musia chodit autami a ja tiez mozno bude obcas musiet nieco vybavit atd.
Bolo tak krasne ze bolo vidno dajaky alpsky kopec len neviem ktory to je.
https://www.strava.com/activities/1507915797
Bolo tak krasne ze bolo vidno dajaky alpsky kopec len neviem ktory to je.
Z Weidenu do Podersdorfu je asfaltka ci sotolina?
Celkovo som cakal lepsi stav cyklochodnikov v AT, vela asfaltovych usekov ma vyduty asfalt od korenov stromov.
stax Este raz diky za tip. Bola to vyzivna trasa a mimo Pezinskej Baby bolo aut/motorkarov minimum. Usek Lozorno - Kosarisko je velmi pekny. Iduc tadial okolo 18-ej podarilo sa mi aj nechtiac vyplasit criedu srniek
Tu criedu medzi Lozornom a Kosariskom som stretol asi aj ja. Dost pocetna, cez 30ks odhadom. Zapacilo sa jej pri ceste.
Zajtra pojdem asi tak ako ty. Cesta cez Raču do Ruzinova je za trest. Nenavidim ju.
my sme dnes sli donnerskirchen okruh co som spominal. 125km pri rozumnom vetre si prejst stupania na Leithaberg maratone
https://www.strava.com/segments/1574401?filter=overall
https://www.strava.com/segments/660668?filter=overall
Celkovo som cakal lepsi stav cyklochodnikov v AT, vela asfaltovych usekov ma vyduty asfalt od korenov stromov.
Cielovou skupinou pre rakuske cyklocesty su prevazne ludia na mestskych/touring/krosovych bicykloch a pre tie bicykle su zjazdne. Osobne si nespominam, ze by som v tej oblasti videl Rakusaka na inom type bicykla.