to som zvedavy aj ja, potom zhodnot, videl som ich zatial iba na promo videu od kellysu
Mam dva vyjazdy s kellys dice . Jedna na photochromoch a druha na cervenych sklach . Musim ich pochvalit , nikde netlacia a nepodfukuju . Len kazdy mame inu gebulu , mne nesedeli originaly oakley jawbreakery tie ma tlacili na bokoch , mal som aj fejky no tie radsej nehodnotim . Niekomu nemusia sediet tie kellysy
mimi Mne chutovo pripomina malinovku zo skolskej jedalne . Jediny problem s nim mam, ze ho budem musiet viac preriedit, lebo dnes som ho davkoval podla instrukcii na obale a prisiel mi dost sladky a to mi pri teplotach nad 20C nerobi dobre na zaludok.
Dnes osobne v zasielkovni. To chrupanie sa uz neda vydrzat.
Tak vela stastia, mne sa uz trikrat stalo ze novy pressfit mi chrupal viac ako stary. Aj teraz pred 2 tyzdnami - stary pressfit mal uz volu a po vybrati z neho vypadli gulicky, no pri jazde vobec nechrupal, nevydal ani hlasok, bol uz asi po smrti Teraz uz vozim novy pressfit a vrzga a puka furt. Neskutocne smejdy, tieto press-shity
Od Zefalu ho jazdím aj ja, spokojný, no našiel som slabinu. Keď sa lepí blato tak sa to totálne zapchá a nejde točiť kolesom. Ale to sa mi stalo pred 2 týždňami na enduro závode. Inak by som nešiel v takom blate. Jazdím ho už skoro rok.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Teraz pozeram ze si ale nezobral tie pulsy ale crossmaxy
DT SWISS XRC 1200 27,5"
1320g s páskou
Krásne kúsky.panko sa pleskol po vačku.daj potom nejaké skúsenosti
Mam dva vyjazdy s kellys dice . Jedna na photochromoch a druha na cervenych sklach . Musim ich pochvalit , nikde netlacia a nepodfukuju . Len kazdy mame inu gebulu , mne nesedeli originaly oakley jawbreakery tie ma tlacili na bokoch , mal som aj fejky no tie radsej nehodnotim . Niekomu nemusia sediet tie kellysy
Tak vela stastia, mne sa uz trikrat stalo ze novy pressfit mi chrupal viac ako stary. Aj teraz pred 2 tyzdnami - stary pressfit mal uz volu a po vybrati z neho vypadli gulicky, no pri jazde vobec nechrupal, nevydal ani hlasok, bol uz asi po smrti
Zefal Deflector FM20