Kategórie
Bike-techAké kotúčové brzdy na MTB? # MTB # skúsenosti # poradenstvo # rady # jazda do kopca # technika jazdy # technické otázky
chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
Dakujem
savings Shimano Altus BR-MT200/BL-MT201 hydr. zadná brzda, Post Mount, had. 1700 mm + platničky B01S
23,99 €
savings
MOC 39,99 €
savings Shimano Deore XT BR-M8120 hydr. predná brzda, Post Mount, had. 1 000 mm + plat. N03A
129 €
savings
MOC 205 €
-8% Shimano Deore BL-M6100/BR-M6100 hydr. predná brzda, Post Mount, had. 1 000 mm + platničky G05S, OEM
53,99 €
-8%
MOC 64,90 €
-31% MAGURA MT5 hydr. brzda, pravá, 4-piest, Post Mount, had. 2 000 mm, OEM
54,90 €
-31%
MOC 79,90 €
-29% SRAM Level T hydr. predná brzda, Post Mount, had. 950 mm + platničky
74,99 €
-29%
MOC 106 €
savings MAGURA MT Trail Sport hydr. brzdy, 4-piest/2-piest, páčky 1-Finger HC
132 €
savings
MOC 229,90 €
savings Shimano Deore XT BR-M8100 hydr. predná brzda, Post Mount, had. 1 000 mm + platničky G05A
89,99 €
savings
MOC 155 €
-14% Shimano BL-MT200/BR-MT200 hydr. zadná brzda, pravá, had. 1 600 mm, OEM
24,99 €
-14%
MOC 28,99 €
-21% MAGURA MT5 hydr. brzda, ľavá, 4-piest, Post Mount, had. 1 000 mm + adaptér, OEM
54,90 €
-21%
MOC 69,90 €
savings Shimano XTR BR-M9100 hydr. predná brzda, Post Mount, had. 1 000 mm + plat. K02Ti
202 €
savings
MOC 295 €
savings Shimano XTR M9120 hydr. zadná brzda, 4-piest, Post Mount, had. 1700 mm + platn. N30A
217 €
savings
MOC 315 €
77,99 €
-19%
MOC 113 €
alebo
podelim sa s vami, ci uz z nemocnice, alebo necham v zaveti odkaz aby to odfotili a poslali sem
Dakujem
popis : SYNTOL® HD 265 PLUS je určený pro provoz v teplotním rozmezí od -50°C až do 265°C. Od běžných brzdových kapalin specifikace DOT 4 se odlišuje výrazně lepší tekutostí – zejména za nízkých teplot.
1. kotúč - tak ono tie Čínske kotúče sú +/- to isté, čo značkové protiklady, akurát Číňanom chýba kontrola kvality. Ono každá firma totiž vyberá z jednej várky nejakú kontrolnú vzorku, ktorú testuje tak, aby po aplikovaní štatistických metód bola pravdepodobnosť poruchového produktu nižšia než nejaké číslo, napr. 5%(to som len tak trepol, v reáli to bude asi menej). Čiže z každej várky musí nejaké percento zničiť, čo stojí peniaze(ale dlhodobo im to aj peniaze šetrí, pretože ušetria na reklamáciách). Číňanci sa nezaondiavajú kontrolou kvality, proste to vyrobia a vypustia do obehu. Ono na jednu stranu aj čakajú, že ho nepošleš na reklamáciu, lebo pošta do Číny by bola drahšia, ako nový kotúč a aj počítajú s tým, že keď to je také lacné, tak sa nikto nebude zatento s reklamáciami. Tak isto normálna firma si poškodzuje meno, keď predáva poruchové predmety, ale keďže tí číňanci na to nacapia nejakú neexistujúcu značku, tak im to je absolútne jedno.
2. Pozri si tento test: http://www.epicbleedsolutions.com/blog/dot-brake-fluid-vs-mineral-oil/
víťazom je juice lubes, shimano má o niečo nižšie bod varu, doty sa na ne ani nedoťahujú. Ale keďže Shimano kúpiš 1l za to, čo si pýtajú v kolokrame za 120ml Juice Lubes, tak si myslím, že Shimano bude najlepší v pomere cena/výkon a tých 10°C neni nič v porovnaní s tým rozdielom v cene.
Hej, aj Šitmano sa samé chváli, že jadro ich kotúčov je z hliníka, vraj aby znížili hmotnosť. Ale je zaujímavé to takto vidieť. Je to stupídny nápad, lebo základná fyzika, pri zohriatí sa to začne krútiť, ale tak Shitmano sú japonci, tí majú dlhú históriu, kedy toto nevedeli(katany boli preto zohnuté, nie preto, že by to bolo "lepšie na rezanie nepriateľov", ale preto, lebo zadnú časť mali z tvrdenej ocele a prednú z mäkkej/alebo opačne/ a nechtiac sa im to pri kutí začalo krútiť
a pri ICE tech islo ani nie tak o usporu hmotnosti ale hlavne o odvod tepla...
a tie pokrcene kotuce co su vyssie... uz z "riedkej" konstrukcie je jasne ze to nemoze vydrzat vela. Kotuc aby bol funkcny potrebuje hmotu a poriadnu plochu na odvod tepla. Hentake "derave pavucinky" su pekne pohlad a na ozdobu.
A u kotucov by som sa ani tak neorientoval podla povodu ako podla materialu. Ak je tam pevna a zodpovedna nerezovka a "plnsi profil", nebal by som sa ni Ciny. Naproti tomu uplne najbeznejsie Shitmana SM-RT50 na ktorych je varovanie RESIN PADS ONLY znamena vo volnom "technickom" preklade: "som vyrobeny z tak makkeho materialu, ze do nas nemozu hryzt sintrovane dosticky ale len take makke zivicove..." Dokazom toho je aj fakt ze nie su vypalovane alebo frezovane, ale vystrihavane raznicou (zadna hrana kotuca je pekne obla).
co sa tyka tej brzdovky, na Hayesoch mam napisane DOT4 only. Cital som zahranicne fora a vymena za dot5.1 moc vyznam nema.
).
Hej, dakujem, mas pravdu. Nie som odbornik na kovanie, nepoznam vobec etymologiu
Pozor, nedavat mineralne oleje do brzd na DOT a naopak. Nenarazam tym priamo na teba, len aby to dakto nevytrhol z kontextu a nespravil kktinu
menší update môjho pokusu s čínskym kotúčom "AVID" s aliexpressu za 6€... Takisto upravujem svoje stanovisko, že na tom nezáleží.
Jazdil som s ním asi mesiac po Košiciach (príspevok som sem dával po nejakej dobe). Nebol s ním problém, na križovatke som zastal, dole kopcom som zastal. Brzdilo to dostatočne. Nepociťoval som čínskosť ani pri výjazde na Jahodnú/Lajošku. V sobotu som odvzdušnil prednú brzdu (to bola kovbojka jak prasa, už som mal slzy na krajíčku) a bol som ju zabehnúť. Košičania poznajú, 3x zlatokopka a potom bikepark Červený breh a po asfaltke na Watsonovu. Reku keď už, tak poriadne. Nakoľko som lama a nemám skúsenosti so zjazdom, tak som brzdil viac než je potrebné.
Pociťoval som neistotu z tej brzdy, takisto zmena farby predpovedá zmenu vlastností kotúča, minimálne zmenu tvrdosti materiálu. Vzadu mám originál Hayes kotúč 160mm a tá nezaváhala ani raz.
Záver : Na lacný bike na jazdenie po meste/do roboty, kde hrozí ukradnutie bicykla, prípadne sú na ňom lacné brzdy, Môžem povedať, že sa neni čoho báť a ten kotúč bohate stačí. Po meste som nepocítil žiadne zaváhanie. Nakoľko vážim viac a jazdím ano/aj (MTB ma hrozne baví aj ked som noob), tak moc neodporúčam. Bolo to na hrane s brzdným účinkom. Výsledok je taký, že objednávam SLX RT66 180 mm.
Na konci vyzeral kotúč takto :
Aký máte názor na kotúče ktoré sú aj tu na mtbiker shope .....ashima, a2z, aligarltor...?