Dnes som si vybral , Pražský výběr , na počuvanie a bicyklom k susedom tzv. predložkovú
Bj - Zlate - Tvarozec - Gaboltov - Fricka - Izby - Wysowa - Stebnik - Zborov . Bj
15.04.2018. Trasa Szymbark - Gródek - Biała Niżna - Bieśnik - Szymbark na zaproszenie Polskiego Towarzystwa Gimnastycznego “Sokół – Świat Pracy” oddział w Grybowie w związku z rozpoczęciem sezonu pieszo-rowerowego 2018. W tym roku miejscem integracji była Chatka pod Wielkim Lasem we wsi Wyskitna. Gospodarze ugościli nas tradycyjnymi wypiekami i napojami tj. przepyszną szarlotką, ciastami z owocami, sokiem z kwiatów czarnego bzu z cytryną, oraz wodą z pomarańczą z cytryną i pokrzywą. Były też kawa, herbata i grilowane. Grilowane kiełbaski, bekon, pierogi smażone na rozgrzanej blasze. Zaskoczeni taką ilością smakołyków, z przygotowanym własnym prowiantem, nie popróbowaliśmy wszystkiego. Dobra organizacja, miłe przyjęcie nas przez organizatorów, ładna pogoda ...i mimo że była to impreza masowa nie mojego gustu to wszystko złożyło się na przyjemnie spędzony niedzielny dzień. Bogusław Niedziela dziekuję za pomoc w ***** młodzieży pod górkę. Na naszym liczniku 39 km. Jadący z Gorlic: Kasia, Zdzichu, Bogdan, Staszek mieli kilka km więcej.
... nejaké foto z brigád na Liečivých singletrackoch ... odvodňovanie, terénne úpravy atd. ... single su v perfektnom stave tak užívajte v zdraví
... viac na našej fb stránke
22.04.2018. Rozpoczęcie sezonu kaszanką na granicy pl-sk. Dopisała grupa rowerowa z Bardejova w ilości 12 osób. Smakowała im nasza polska kaszanka . Zapraszamy do Gorlic w miesiącu maju na polsko - słowackie spotkanie PTTK .
Cześć , ładne miejsce w Kąty- Myscowa . Jadąc do Myscowej, jest coś w rodzaju tunelu. Jest to sztolnia, pozostałość po badaniach geologicznych jakie prowadzono w związku z planowaną budową zapory na Wisłoce.
Do tunelu można dostać się przechodząc przez rzekę - woda jest max. po kolana więc nie ma problemu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dakujeme marcel za energie a uzdrav sa čo najsôr. Drž sa
Bj - Zlate - Tvarozec - Gaboltov - Fricka - Izby - Wysowa - Stebnik - Zborov . Bj
... viac na našej fb stránke
- nedela s turistami z Polska , opekacka na hranici
Do tunelu można dostać się przechodząc przez rzekę - woda jest max. po kolana więc nie ma problemu.
49°33'31.5"N 21°32'06.9"E
49.558760, 21.535238