Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Ahojte bajkeri a bajkerky, na známosť sa dáva, že dňom 19. Apríla je trail Skala na sezónu 2018 plne vyčistený. 5 hodím mega mordor a makačka, mal som plný batoh jedla vody všetko som minul a som hotový.
Dokonalý flow Skaly kazia 2 stormy, ktoré treba prepíliť. 1 je extra veľký a hrubý, neviem, či sa bude dať odpraťať. Ale je na strmom svahu, ak sa odpíli tak padne dole, teda dúfam.
Hrable sú schované na samom konci trailu pod spíleným pňom.
A kde su tie padnuté stromy? ( vieš to označiť v mape?) .... veď keď som to tam bol píliť, mravcolev mi všetky stromy vyznačili na mape a bol som v tom ze skala je čistá.... toto ma mrzi ze tam niečo ostalo
Modra od Race na 80% prejazdna ujo Pivko slubene porezal a este ostava jeden nad parkoviskom.
Smerom zo sparisk k rybniku Weispeter to je mordor a prenasanie. Aj som zabudol kolko krat. Komu to moze patrit ?
A kde su tie padnuté stromy? ( vieš to označiť v mape?) .... veď keď som to tam bol píliť, mravcolev mi všetky stromy vyznačili na mape a bol som v tom ze skala je čistá.... toto ma mrzi ze tam niečo ostalo
Jasné, že ich viem označiť. Tu to máš, obrázok v prílohe
TesakSpominal som ze ju nemam prejdenu celu, len po miesto kde som skoncil hrabat a teda na zaciatku trailu mohli byt nejake stromy... a zial aj su ako Strenki zistil ? Strenki velka vdaka za dokoncenie. Ked to zhrnieme skoro 10hod prace. Nechapem ako si to dal min.rok za 3?
Minuly rok to vobec nebolo tak zapadane ako tento rok, velky rozdiel. Vela konarov trebalo odpratavat a skoro kazdy meter poriadne odhrabat. Treba sa o to starat, aby tento skvost nezanikol a som rad, ze ho udrziavame Bajku zdar!
Modra od Race na 80% prejazdna ujo Pivko slubene porezal a este ostava jeden nad parkoviskom.
Smerom zo sparisk k rybniku Weispeter to je mordor a prenasanie. Aj som zabudol kolko krat. Komu to moze patrit ?
Strenkiten velmi velky strom lezi na zemi alebo je vo vzduchu? .... odhadnes jeho priemer? je vacsi ako tie 2 na konci skaly?.... pripadne foto nemas ako vyzera? .... sorry ze som zvedavy jak stara baba ale pri niektorych stromoch (vyvraty) je to dost nebezpecne a potrebujem info aby ma z MK neniesli v drevenom spacaku
Strenkiten velmi velky strom lezi na zemi alebo je vo vzduchu? .... odhadnes jeho priemer? je vacsi ako tie 2 na konci skaly?.... pripadne foto nemas ako vyzera? .... sorry ze som zvedavy jak stara baba ale pri niektorych stromoch (vyvraty) je to dost nebezpecne a potrebujem info aby ma z MK neniesli v drevenom spacaku
Foto stromu, ty OTRAVA Na živo je to väčšie ako na obrázku. Snáď sa to bude dať popíliť
Dnes podvečerné singlovanie v peknom počasí. O 19,00 na BK 20C. Všetky prejdené single v TOP stave, už sa ujazdil aj SV4. Budeme musieť niečo vymyslieť, prejazd cez potok na SV3, mrte blata.
Pri návrate som na Poliankach stretol aj dvoch dupačov, Tmax a Dynatom, tak sme trocha pokecali.
Dnes celkom 52km a cca 1100vm, na tých našich brdkách. https://mapy.hiking.sk/?trasa=slser
kajo, uz to mame vymyslene, okukli sme aj s Romanom74, da sa to poriesit, bude treba maly mostik, a nejaku pomoc pri ciastocnom pretrasovani mimo hlavny brod, lebo ja s mojimi krizami som dost off
plus mame okuknute pokracovanie na BK, su tam este zaujimave veci, bude to celkom dobre ak to dopojime
Vcerajsiu trasu som si dnes skoro identicky zopakoval, najviac sa mi lubi trailik co vedie popri Salabovom jarku do Zahorskej, prirodny mierne hupavy a svizny, s technickejsim ukoncenim dalej som pokracoval do Marianky a Lesnou ulicou s naslednym pokracovanim po lese popri Drmoleze az na Malinsky vrch. Svihol som to na MS a odtial cez Bystricke na SV a dalej uz po zltej do Stupavy
kajo, uz to mame vymyslene, okukli sme aj s Romanom74, da sa to poriesit, bude treba maly mostik, a nejaku pomoc pri ciastocnom pretrasovani mimo hlavny brod, lebo ja s mojimi krizami som dost off
plus mame okuknute pokracovanie na BK, su tam este zaujimave veci, bude to celkom dobre ak to dopojime
Tiež ma napadol mostík. Potom dajte vedieť, môžme to spolu urobiť.
Kríže? Bolia aj na biku?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dokonalý flow Skaly kazia 2 stormy, ktoré treba prepíliť. 1 je extra veľký a hrubý, neviem, či sa bude dať odpraťať. Ale je na strmom svahu, ak sa odpíli tak padne dole, teda dúfam.
Hrable sú schované na samom konci trailu pod spíleným pňom.
Najväčšia vďaka bude, ak si nájdete čas a pojdete tam jazdiť
Kto o tejto paráde nevie, tak je to tu:
https://www.trailforks.com/trails/skala-trail/
https://www.strava.com/segments/8409705
Jasné, že ich viem označiť. Tu to máš, obrázok v prílohe
TesakSpominal som ze ju nemam prejdenu celu, len po miesto kde som skoncil hrabat a teda na zaciatku trailu mohli byt nejake stromy... a zial aj su ako Strenki zistil ? Strenki velka vdaka za dokoncenie. Ked to zhrnieme skoro 10hod prace. Nechapem ako si to dal min.rok za 3?
roman, myslím že to patrí urbáru...vlastne väčšina lesa popri Okrajovke od rače po krasňany patrí urbariátu...
https://zbgis.skgeodesy.sk/mkzbgis/sk/kataster?bm=zbgis&z=15&c=17.11462,48.21294#/detail/kataster/parcela-c/805866/5264_2?zoom=false
Foto stromu, ty OTRAVA
Pri návrate som na Poliankach stretol aj dvoch dupačov, Tmax a Dynatom, tak sme trocha pokecali.
Dnes celkom 52km a cca 1100vm, na tých našich brdkách.
https://mapy.hiking.sk/?trasa=slser
Tiež ma napadol mostík. Potom dajte vedieť, môžme to spolu urobiť.
Kríže? Bolia aj na biku?
SV4 ma zlozil (hrabanie=predklon=*eblo ma)