Nezda sa vam, ze tie velkosti na cyklonohavice su nejake mensie? Lko mi je tesne a to sa este nestalo. Skor mam opacny problem z Lidla - furt som menil za mensie.
No hned som isiel skontrolovat tie moje XL a velkost sice ok ale ja mam vlzku nasitu uplne napikacu kdesi pomaly na chrbte, tieto pekne pojdu naspat do lidla.
scarinko, ako je to s tým Lidl nákupom? Ak ti dres alebo gate nesadnú, dajú sa normálne vrátiť? Mne síce ráno ten modrý XL dres sedel, ale som dumal že čo keby nie...
Skusal som ich rano v lidli, ale nekoniec som ich nebral, nejak mi moc dobre nesedeli.
Aj to fungovalo? Ja som ich skúšal cez okno v lidli do slnka pozrieť a veru netmavli. Ale tam na tých sklách v lidli je fólia možno preto nefungujú .Tie za 8euro + 3 skla asi budu lepsie
Aj to fungovalo? Ja som ich skúšal cez okno v lidli do slnka pozrieť a veru netmavli. Ale tam na tých sklách v lidli je fólia možno preto nefungujú .Tie za 8euro + 3 skla asi budu lepsie
Fotochromatika bezne cez sklo nefunguje, zalezi od skla ci prepusti ultrafialove svetlo alebo nie, ci funguju je najlepsie odskusat UV baterkou.
Cez okno to nikdy fungovat nebude. To skoro ziadne fotochromaticke nevedia, kedze reaguju na uv, takisto v aute ti nestmavnu. Ale celkovo boli dost o nicom, ja ked som videl, ze to sklo drzi len hore, aj to len asi tretinou sirky skla tak som ich nebral ani ako nahradne.
Tak ako pisali predomnou, nezistil som cifunguju, zdali sa ze moc toho nevydrzia, ale hlavne som ich nema dobre na tvari a asi by ich podfukovalo
chlapi co keby ste si urobili radost a kupili poriadne overene okuliare netreba hned Oakley ale su aj ine dobre alternativy za normalny peniaz. a mate ich na roky
Hack3r tak pomôž trochu, vyňúraj niečo v zľave a šup s tým do "Oplatí sa". A mne môžeš nájsť nejaké fajnové lycra gate vo veľkosti XL ale v brutálnej zľave Už si tam dlhšie nič nedal a si v tom fakt dosť dobrý
no to som mal cas, teraz neviem co skor. kopa roboty v praci a po praci rodinne zalezitosti plus bajk a podobne. Ale za 10 sekund som nasiel toto https://www.kellysbike.com/sk/okuliare-c134/stranger-mono-shiny-black-photochromic-p52616 mam doma jedny Kellys bryle uz nejaky rok a su stale v pohode. viem ze Shimano ma tiez photochromatic atd 40-70 eur sa daju kupit oboje a to je myslim ok. Kazdopadne google ma kazdy
popravde tiez vaham nad cimkolvek drahsim ako lidl lebo zatial vcetky moje okuliare skoncili rozflakane alebo poskriabane cize kupovat za 40,80,120 eur okuliare ktore za par mesiacov skoncia rovnako ako tie za 10-15€ je imho pre niekoho zbytocne. Prave som v takej situacii ci chcem vobec riesit tie dioptricke drahe slnecne okuliare ked viem ze mozno nevydrzia a budem si buchat hlavu ze na co som to kupoval, pripadne zas budes koli tomu jazdit ovela opatrnejsie aby si ich neroztrepal? neverim, to vydrzi len chvilu a potom na to zabudnes.
Asi sa spytam blbost, ale nikdy som okuliare nenosil, takze velmi neviem ake "parametre" mozu take cyklookuliare obsahovat. Ale co znamena pri tych Kellys, ze "100% UVA a UVB ochrana do 400nm"? To Nm je Newton meter, ci nadmorsky meter ci ako?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale silno premýšľam nad konverziou, ak mi bude stačiť iba plášte kúpiť, pôjdem do toho..
Fotochromatika bezne cez sklo nefunguje, zalezi od skla ci prepusti ultrafialove svetlo alebo nie, ci funguju je najlepsie odskusat UV baterkou.
Cez okno to nikdy fungovat nebude. To skoro ziadne fotochromaticke nevedia, kedze reaguju na uv, takisto v aute ti nestmavnu. Ale celkovo boli dost o nicom, ja ked som videl, ze to sklo drzi len hore, aj to len asi tretinou sirky skla tak som ich nebral ani ako nahradne.
Tak ako pisali predomnou, nezistil som cifunguju, zdali sa ze moc toho nevydrzia, ale hlavne som ich nema dobre na tvari a asi by ich podfukovalo