Kategórie
Bike-techsom zvedavy kto bude prvy...
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, strieborná
82,99 €
MOC 91,99 €
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, čierna
82,99 €
MOC 91,99 €
Park Tool Veľká modrá kniha o servise bicyklov, kniha, český preklad
27,99 €
MOC 30,99 €
A ako dobre vieme, dotacie pridu, k tomu zaruceny odbyt a ako bonus ze im to neukranu pripadni hladni osadnici.
Čo je biodiesel (FAME)?
Biodiesel (v angličtine: FAME - Fatty Acid Methyl Ester) sa vyrába transesterifikáciou olejov vylisovaných zo semien olejnatých rastlín. V Európe sa používa najmä olej lisovaný z repky olejnej, v Ázii palmový a kokosový olej, v Amerike sója a canola. Na výrobu FAME sa však môžu použiť aj vypálene fritovacie oleje (UFO/UCO – used frying/cooking oils) alebo aj živočíšne tuky (tallow). Biodiesel sa dnes môže využívať aj ako 100% palivo alebo sa v rôznych pomeroch primiešava do nafty, vďaka čomu prispieva k znižovaniu množstva emisií CO2 do ovzdušia. Biodiesel sa v mnohých prípadoch vyrába z poľnohospodárskych produktov, ktoré sú vypestované na území danej krajiny, a tak jeho produkcia znižuje závislosť ekonomiky štátu na dovoze palív zo zahraničia.
ved to sa da uplne v pohode vytlacit
Hmmm, ešte sú aj na koreňoch značky a pozrel som si gps, prisambohu, že je to ono. Vďaka za toto pripomenutie, hneď sa mi zvýšili tepy
jj,,Kozi chrbat som obisiel po jeho boku..
vid stravu s teme Dnesny svih
tu kamenistu som tiez tlacil..a aj polku vystupu na Krčku..co je hned veda Kozieho..
dlho som premyslal,aky ohen som zapaloval pri dnesnom vyjazde