Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Fíha ! Aj by som povedal, že som rád poradil, ale neviem, či dobre, keď som to auto nikdy ani len nevidel, nieto ešte šoféroval. Takto na fotke sa mi to ale páči, aj farba dobrá. Nevieš akú to má svetlú výšku ? Vyzerá, že sa to polnej cesty nezaľakne. Aj si sa v tom viezol, alebo si bol iba obzrieť ? Zaujímalo by ma ako veľmi je tam vidieť šetrenie a ako je to hlučné a stabilné pri vyššej rýchlosti(130km/h). Logan mcv bol v týchto disciplínach slabší.
V každom prípade želám lade návrat na náš trh, pretože lacných kombíkov s overenou staromódnou technikou na trhu moc nie je.
4x4 nebude, na to maju Nivu. Svetla vyska 203mm. Moznost zvezenia nebola. Auto stalo v kute, spinave po preprave. Ale nastartovat sa dalo
Verzia Ice mi postacuje. http://www.lada-auto.sk/cennik/cennik_vesta.pdf
to nieje single shot je to zlepenec cca 10 fotiek na každej fotke som nasvecoval inú časť auta svetelným mečom.. a následne vymaskoval v Photoshope do jednej fotky
keď už si o pol noci zbytočne v aute tak no nevyuži prázdne parkovisko
len musel som vyzerať podivne.... 2-3 autá s pristavili pri kraji parkoviska a chvílu ma pozorovali predsa len... chudý pako mávajúci svieticim mečom v strede parkoviska pobehujúci okolo auta....
len musel som vyzerať podivne.... 2-3 autá s pristavili pri kraji parkoviska a chvílu ma pozorovali predsa len... chudý pako mávajúci svieticim mečom v strede parkoviska pobehujúci okolo auta....
Bud rad ze ta tam nezastrelil nejaky labilnejsi policajt! Dnes sa uz neda verit nikomu nic a ludia robia divne veci.
V PC to ostré je.... netuším ako tu funguje komprimácia fotiek..a či vôbec nejaká je... cache pamäť máš premazanú? lebo napr. na fb. je to jedna z príčin prečo sa zdajú byť fotky nedostatočne ostré....
a ja tu vidím ostrú aj verziu ktorú som sem nahral dokonca aj po rozkliknuti 1:1 (čo aj tak nechápem načo by niekto robil pri pozeraní auta ako celku.... )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V každom prípade želám lade návrat na náš trh, pretože lacných kombíkov s overenou staromódnou technikou na trhu moc nie je.
Verzia Ice mi postacuje.
http://www.lada-auto.sk/cennik/cennik_vesta.pdf
(na kolkaty pokus ?
keď už si o pol noci zbytočne v aute tak no nevyuži prázdne parkovisko
len musel som vyzerať podivne.... 2-3 autá s pristavili pri kraji parkoviska a chvílu ma pozorovali
Bud rad ze ta tam nezastrelil nejaky labilnejsi policajt!
Celkom pekna kabelka
200% zoom čo sa ti zdá málo ostré?
a ja tu vidím ostrú aj verziu ktorú som sem nahral