prosim vas ma tu niekto alergiu konkretne na topole lebo som bol v ich blizkosti a mam nejake divne oci moze to byt z toho dôvodu ? a este sa chcem spitat dokedy toto svinstvo kvitne thanks
Mohol by mi niekdo poslat cely clanok? Len tak zo zaujimavosti. Pripadne ako sa vy branite proti alergii? K doktorke nechodim lebo bola strasna puca a davala mi stale tie iste lieky aj ked nezaberali a druhu som si jaksi nevybavil ked som zacal robit...
Ja si vypla***** pravidelne nos slanou vodou s takou kanvickou. Ale treba s tym zacat dopredu, nie ked uz je zle. Zvyklo mi to zmiernit priznaky tak, ze som mimo 1-2 tyzdnov nemusel brat lieky.
Ja mam predpisanu Cezeru (antihistaminikum), ktora len zmiernuje priznaky a nie plne eliminuje. Inak, nos si vypla***** len studenou cistou vodou, ktora ukludnuje nosove sliznice a cez noc medzi 21:00 a 6:00 nevetram. Cez den sa nijak neobmedzujem.
nie su alergie nahodou len nasledok niecoho v imunite? ja ked som sa pytal vsetkych alergikov,ci to mali odjakziva tento neduh imunity sposobeny preboostrovanim Th2,tak vsetci ze nie ...
odporucam tieto tinctury
-genistein
-Centella asiatica
-Polygonum cuspidatum
S tým vyplachovaním najskôr nerobíte dobre. Síce na to je nejaká empíria z jogy, ale ako všetky praveké empírie je zahnojená asi všetkými predstaviteľnými biasmi. Keď si potom "vpláchnete" infekt do prínosových dutín, spláčete nad výdělkem.
Je to tento rok nejaké praštené, normálne mi začína sezóna na prelome mája/júna. No a zrazu je tu, nevraviac o tom, že normálne o nej ani neviem (stačí loratadin), tentoraz som mal už pred týždňom parádny astmatický kopanec, nezostalo iba pri salbutamole.
vidim na vela ludoch z okolia,ze tento rok je to fakt riadna šupa= tulenik co si myslis o tom posune Th1 k Th2 pri týchto alergiách? niekto to ma a niekto nie= je to len v imunite?
Aj položartom... Aj polovážne... Presťahujte sa na miesta, kde sa pri predpovedi počasia používa piktogram ako je na obrázku. Astmatikovi do dvoch rokov miznú príznaky a do štyroch rokov sa mu vysadzujú lieky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Niekedy postacia detske davky 10 kvapiek na noc.
https://primar.sme.sk/c/20796784/zacala-sa-pelova-sezona-ako-zmiernit-prejavy-sennej-nadchy.html
Ja si vypla***** pravidelne nos slanou vodou s takou kanvickou. Ale treba s tym zacat dopredu, nie ked uz je zle. Zvyklo mi to zmiernit priznaky tak, ze som mimo 1-2 tyzdnov nemusel brat lieky.
tiez Desloratadin (tbl) + Nasonex (sprej) + v zime hyposenzibilizacia...
OlafTopan , hoď do gúgla: "Fakt nepi jano" .
odporucam tieto tinctury
-genistein
-Centella asiatica
-Polygonum cuspidatum
Je to tento rok nejaké praštené, normálne mi začína sezóna na prelome mája/júna. No a zrazu je tu, nevraviac o tom, že normálne o nej ani neviem (stačí loratadin), tentoraz som mal už pred týždňom parádny astmatický kopanec, nezostalo iba pri salbutamole.
tulenik co si myslis o tom posune Th1 k Th2 pri týchto alergiách? niekto to ma a niekto nie= je to len v imunite?