Na cestaku mam tu novu Soru 3500 a zatiall som nemusel nic nastavovat a na moj vkus radi pekne. Ale na druhu stranu neviem porovnat s inou cestnou sadou. 9 rychlosti mi uplne postacuje, 10 mi vobec nechyba. Rozsah je 11-30 ale pri vymene kazety dam asi 11-32 (nie som ziadny chrt )
Bicykle s gravel geometriou sú všeobecne "krátke" bicykle oproti klasickým cestným. Aby si tam nebol natiahnutý ako na škripci ale v pohodlnejšom vzpriamenejšom posede. Posed sa vždy dá doladiť dĺžkou predstavca.
DonEsteban no co hovoris na kellysa? Spokojnost? Ja ho mam ma nieco vyse tyzdna a som nad mieru spokojny, a tiez budem chciet nan dat ine rychlejsie gumy, trosku zoderiem este tie co tam mam a potom vymenim.
Zdravím, už týždeň som hrdým majiteľom SOOT 30. Je to úžasný, rýchly a pohodlný bike. Len sa chcem opýtať, kto už má nejaké skúsenosti s cestnymi pretekmi....mal by som nejakú šancu proti cesťakom na tomto gravel biku (samozrejme so slikmi)???
Na bicykli až tak nezáleží ako na motore proste.
Akurát že ten bicykel má ďaleko od toho, čo chce UCI po cestnom bicykli aj keď momentálne napr. už UCI s kotúčovkami nemá aaaž taký problém, ale ako slopenskí katolifaši, verní duchu hejslopákistanu, sú pápežskejší od pápeža, podobne aj SZC je pápežskejší od UCI
Ja som tiež chcel, lebo som si myslel ako budem jazdiť hlavne cestu a nakoniec je tomu takmer úplne naopak
Ja som si zas kupoval klasicky cestak a planoval som nahodit gravelove plaste, ale vykaslal som sa na to. S povodnymi Vittoria Zaffiro Pro sa daju robit aj skratky po polnych/lesnych cestickach.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale nic to nemeni na tom ze ide v pohode a nova vraj este lepsie.
... a na cestu budem chciet aj ine/rychle gumy ...
Akurát že ten bicykel má ďaleko od toho, čo chce UCI po cestnom bicykli
Ja som si zas kupoval klasicky cestak a planoval som nahodit gravelove plaste, ale vykaslal som sa na to. S povodnymi Vittoria Zaffiro Pro sa daju robit aj skratky po polnych/lesnych cestickach.