Zdravim vospolok. Vrzga mi stredove zlozenie na Cube Stereo 140 HPA PRO (2016). Teraz mam Press fit system Shimano Deore BB-MT500-PA. Rozmyslam nad vymenou za nieco lepsie. Vedeli by ste mi navrhnut? Vdaka moc
Mozes ho vymenit za vyssiu radu (trebars XT), co ti ale nezaruci mega dlhsiu zivotnost. Alebo ist do Hope, kde sa daju v pripade potreby nalisovat nove loziska, akurat si za ne priplatis.
Tym oznacenim 86,5x41 myslia minimalny rozmer 86,5 alebo maximalny? Niekde som nasiel ze sa udava od 86,5 do 94. No pri niektorych to zas nemaju napisane ale BB92 sedi. Som z toho jelen
Osobnu skusenost s tym stredom nemam, ale Hope je top kvalita. Akurat by som na tvojom mieste kontaktoval priamo vyrobcu a preveril si ci je to spravny typ pre tvoj bike. Napis im aky stred mas teraz a oni ti urcite poradia. O zivotnost by som sa nebal co sa tyka Hope produktov.
najprv skus iba vybrat kluky a precistit, mozno je iba nejaka necistota medzi osou a loziskom.
inak za cenu HOPE sa da kupit 10+kusov deore.
osobne som v roku 2015 dal na CX bike stred SMBB71, stal 14€ a stale sluzi. Na tom cajgli jazdim celorocne do prace, v hocijakom necase, tak isto aj teren....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inak za cenu HOPE sa da kupit 10+kusov deore.
osobne som v roku 2015 dal na CX bike stred SMBB71, stal 14€ a stale sluzi. Na tom cajgli jazdim celorocne do prace, v hocijakom necase, tak isto aj teren....
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/stredove-zlozenia/press-fit/shimano-xt-bb-mt800-pa-stredove-zlozenie-press-fit.html
https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/naradie/stahovaky-na-stredy/park-tool-pt-bbt-90-3-naradie-na-press-fit-stredove-zlozenie.html
https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/naradie/stahovaky-na-stredy/shimano-tl-bb12-lis-na-misky-press-fit-stredovych-zlozeni.html
Bude mi to vsetko pasovat? Myslim ze by malo
savings Shimano BB-MT800-PA stredové zloženie, 89.5/92 mm, MTB, Hollowtech II
16,49 € savings
MOC 32,99 €Akcia -13% Shimano TL-BB13 vyrážač press-fit stredových zložení
55,99 € -13%
MOC 81,99 €Park Tool PT-BBT-90-3 montážna sada na stredové zloženie Press Fit
54,99 €
MOC 56,99 €