By ma zaujimalo, ci bude stat v pluse po zapocitani prace s vyuctovanim tej DPH pre kazdu jednu malu kravinu. Pribudne tisic zbytocnych uradnikov platenych z dani, ktorych naklady nejaky mameluk nespomenie pri prezentovani kazimirovskych grafov o plneni statnej pokladnice.
Aby mal tento komentar vacsiu hodnotu ako nahodne rozhorcenie sa, odporucam tohto minidrona!
Teraz zlava 1 dolar oproti beznej cene, a za tie prachy super zabava, lieta perfektne, akurat silny vietor moc nezvlada. https://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_571963.html?wid=1433363
Nech to zavedu a dohodne sa 2000 ludi na Slovensku, ze bude kazdy tyzden objednavat z Ciny daky tovar za 0,50e, ktory neprevezmu .. bude im tam chodit mesacne 8 tisic balickov, ktore nikto nebude riesit a mozu to zabalit /taky DDOS/. 2e mesacne na demonstraciu vole ludu nie je vela. Ludia tu nie su pre urady, ale urady su pre ludi.
Inak v tom clanku zaznelo, ze v sucasnosti nie je potrebne elektronicky riesit /ale tak ako doteraz/, ak pride balicek postou a nie kurierom. Bol som v tom, ze to od cca maja minuleho roku platilo pre vsetky zasielky. Teda elektronicky s OP s cipom. Tak ako to je ?
/Lebo minimalne v clanku zavadzaju ohladom zaruky elektroniky a jej vymeny .. serioznejsi predajcovia, ktori nekoncia cinnost na ebay po 6 mesiacoch predaja casto reklamacie praveze riesia, len to dlho trva/
Nikto nema slapaje rovnako dlhe, preto by ma zaujimalo, mate na oboch tretrach kufre v rovnakej polohe, alebo posunute, podla toho, kde vam konci predpriehlavkova kost na jednej aj druhej slapaji?
Ja mam na kazdej tretre polohovany kufor podla predpriehkavovej kosti, a ked pedalujem, casto mam pocit, ze jednu nohu mam viac vpredu ako druhu a dost ma to irituje. Ked zas dam kufor na rovnaku polohu na oboch tretrach, mam zly pocit na slapaji, ze je bud pred osou, alebo za osou pedalu.
Ja mam na kazdej tretre polohovany kufor podla predpriehkavovej kosti, a ked pedalujem, casto mam pocit, ze jednu nohu mam viac vpredu ako druhu a dost ma to irituje. Ked zas dam kufor na rovnaku polohu na oboch tretrach, mam zly pocit na slapaji, ze je bud pred osou, alebo za osou pedalu.
Je možné, že máš väčší rozdiel medzi dĺžkou nôh. Zvyčajne sa to rieši špeciálnymi vložkami do tretier, ktoré ti vyrobia na základe merania (napr. Spešl Body Fit).
By ma zaujimalo, ci bude stat v pluse po zapocitani prace s vyuctovanim tej DPH pre kazdu jednu malu kravinu. Pribudne tisic zbytocnych uradnikov platenych z dani, ktorych naklady nejaky mameluk nespomenie pri prezentovani kazimirovskych grafov o plneni statnej pokladnice.
Aby mal tento komentar vacsiu hodnotu ako nahodne rozhorcenie sa, odporucam tohto minidrona!
Teraz zlava 1 dolar oproti beznej cene, a za tie prachy super zabava, lieta perfektne, akurat silny vietor moc nezvlada. https://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_571963.html?wid=1433363
To nezvladne ten štatny aparat a šikmači aj tak vymyslia niečo. Budu mat doky, sklady v EU. Uvidite.
Kristina Myslim, ze ten rozdiel nie je vacsi ako 0,5cm, ale nie som si tym isty. Musim doma premerat. Bol by som skor rad za "urob si sam" riesenie.
Keby som vsak bol profikom, neriesim a idem na ten specialized body fit, ktory si spomenula. Ako hobby jazdcovi inklinujucemu k DYI rieseniam, 150e len za meranie, je mi vela .
To nezvladne ten štatny aparat a šikmači aj tak vymyslia niečo. Budu mat doky, sklady v EU. Uvidite.
To uz tak funguje, vacsie obchody naju bezne sklady v UK, spanielsku. nemecku, rusku....
Ale ako to bude fungovat pre nas?
Lebo toto je len dalsi nezmysel, aby clovek co si objedna z ciny 2eurovu vec zaplatil 6 eur na sprostostiach, len aby oni mohli skasirovat par centov na daniach.
To uz vazne nevedia co od dobroty.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ak chceš máme tam chatu
je to kúsoček od jazera počúvadlo.. cca. 500 metrov
https://spravy.pravda.sk/ekonomika/clanok/468319-lacne-nakupy-z-ciny-zacne-slovensko-zdanovat/
Teraz zlava 1 dolar oproti beznej cene, a za tie prachy super zabava, lieta perfektne, akurat silny vietor moc nezvlada.
https://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_571963.html?wid=1433363
Inak v tom clanku zaznelo, ze v sucasnosti nie je potrebne elektronicky riesit /ale tak ako doteraz/, ak pride balicek postou a nie kurierom. Bol som v tom, ze to od cca maja minuleho roku platilo pre vsetky zasielky. Teda elektronicky s OP s cipom. Tak ako to je ?
/Lebo minimalne v clanku zavadzaju ohladom zaruky elektroniky a jej vymeny .. serioznejsi predajcovia, ktori nekoncia cinnost na ebay po 6 mesiacoch predaja casto reklamacie praveze riesia, len to dlho trva/
Ja mám na čo ti je.
Je možné, že máš väčší rozdiel medzi dĺžkou nôh. Zvyčajne sa to rieši špeciálnymi vložkami do tretier, ktoré ti vyrobia na základe merania (napr. Spešl Body Fit).
Teraz zlava 1 dolar oproti beznej cene, a za tie prachy super zabava, lieta perfektne, akurat silny vietor moc nezvlada.
https://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_571963.html?wid=1433363
Keby som vsak bol profikom, neriesim a idem na ten specialized body fit, ktory si spomenula. Ako hobby jazdcovi inklinujucemu k DYI rieseniam, 150e len za meranie, je mi vela
https://auto.sme.sk/c/20818496/nehoda-vodicovi-v-dubravke-usiel-autobus.html?ref=njct
To uz tak funguje, vacsie obchody naju bezne sklady v UK, spanielsku. nemecku, rusku....
Ale ako to bude fungovat pre nas?
Lebo toto je len dalsi nezmysel, aby clovek co si objedna z ciny 2eurovu vec zaplatil 6 eur na sprostostiach, len aby oni mohli skasirovat par centov na daniach.
To uz vazne nevedia co od dobroty.